!@benuss Posted December 6, 2014 Donor Share Posted December 6, 2014 Nick: !@benuss Imię: Benek Wiek: podbijam do 19 Staż na serwerze: http://www.gametracker.com/player/%21%40benuss/80.72.33.50:27190/ Doświadczenie: Gram od 7 roku życia z przerwami, stuknęło już 11lat. Znajomość AMX [0/8]: 6 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Na wielu serwerach, sponsorem jak i opiekunem również. Dlaczego Ty?: Na serwerze jest zbyt dużo pierdolenia i zastanawiania się kto jest odpalony, zbyt wiele banowania za kulturę oraz zbyt mało odpoczynków za nieumiejętność używania fb, smoke`ów. Kontakt: STEAM: !@benuss mixneee Akceptujesz regulamin admina?: Z małym wyjątkiem. Akceptujesz regulamin serwera?: Z małym wyjątkiem. Nie oczekuję opinii graczy czy adminów tylko vH@ oraz H@. Nie możecie oczekiwać, że będę dla Was miły, uprzejmy czy kulturalny. Gra jest dla osób, które ukończyły 16 lat. W świetle prawa mogą być sądzeni jak dorośli. Czyli wulgaryzmy i wyzwiska w tej grze powinny być na porządku dziennym. Często spotykane przy rywalizacji bądź irytacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Niby jesteś aktywny na serwerze, masz steama itd. ale zbyt bardzo komentujesz :) Często obrażasz innych i wyśmiewasz się. Póki co neutral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 6, 2014 Donor Author Share Posted December 6, 2014 Komentuje bo mam zbyt duże pojęcie o tej grze aby siedzieć cicho. Wyśmiewam ? Oj nie tego nie możesz mi zarzucić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Jestem na neutral nie raz słysze jak wyzywasz na mikro także dostałeś już pare kicków za kulturę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 6, 2014 Donor Author Share Posted December 6, 2014 Przeczytajcie ze zrozumieniem co napisałem w swoim podaniu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Przeczytajcie ze zrozumieniem co napisałem w swoim podaniu, A ja bym Cie prosił abyś jednak przystopował. Nie jesteś tutaj od tego aby mówić innym co mają robić, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Głównie przez to jakoś funkcjonujemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 6, 2014 User Share Posted December 6, 2014 Nie,brak kultury.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 6, 2014 Owner Share Posted December 6, 2014 Nic z tego nie wyjdzie. Spróbuj ponownie za jakiś czas, przekonaj innych że jednak się nadajesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 6, 2014 Owner Share Posted December 6, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts