Popular Post noiz Posted October 19, 2014 Popular Post Share Posted October 19, 2014 Cześć! Jest to mój pierwszy wywiad z serii 'Poznaj mnie bliżej'. Będę robił takie wywiady co tydzień.(Publikacja: Niedziela - godzina 18:30) W tych wywiadach będę starał się wyciągnąć jak najwięcej informacji na temat danego członka administracji abyście mogli go lepiej poznać. Sądzę, że takie wywiady przypadną wam do gustu i będziecie je chętnie czytali. Pozdrawiam oraz życzę miłej lektury ^^ Zielony kolor + pogrubienie - redaktor. Podstawowy kolor + pogrubienie - osoba odpowiadająca. Cześć! Witaj. Na początek przedstaw się i napisz skąd pochodzisz. Mam na imię Patrycjusz. W styczniu 2015 roku kończę 18 lat. Mieszkam średnim miasteczku - Słupsku, gdzie się również urodziłem Możesz nam się krótko opisać? (Wygląd i cechy charakteru) Jestem dość wysokim i dobrze zbudowanym mężczyzną. Mam któtkie brązowe włosy i zielone oczy. Uważam że jestem miłym i sympatycznym człowiekiem. Jak każdy mam swoje wady. Moją największą jest lenistwo. Staram się z tym walczyć lecz nie zawsze wychodzi, lecz kiedy już się za coś wezmę staram wykonywać to na 110%. Do jakiej szkoły uczęszczasz i o jakim profilu? Obecnie uczę się w ZSP nr 1 w Słupsku na profilu kucharz. Czy pomimo Twojego lenistwa jesteś dobrym uczniem? Jeśli chodzi o naukę to nie mam i nigdy nie miałem z nią problemów. Co stawiasz na pierwszym miejscu: szkołę i obowiązki czy raczej przyjemności? Staram się stawiać na pierwszym miejscu szkołę, lecz nie zawsze to wychodzi.Jak każdy z nas lubię przyjemności i to one czasami wygrywają ze szkołą, przez co ją czasami zaniedbuje. :) Czym się interesujesz? Uprawiasz może jakiś sport? Głównym moim zainteresowaniem jest tworzenie sieci CS 1.6Interesuje się również gastronomią. Nie uprawiam żadnego sportu, chyba że mowa też o e-sporcie. Masz jakieś osiągnięcia w e-sporcie? Nic konkretniejszego jeszcze nie osiągnąłem. Biorę udział w zawodach z Lola lecz na małą skalę. W jakiej dywizji się znajdujesz? Grasz turnieje z jakąś drużyną czy 1v1? Moje główne konto jest w Goldzie I, lecz gram na nim tylko na turniejach. Raczej przesiaduje na drugim koncie gdzie jest Gold V. Turnieje gram 5vs5, lecz traktuje je bardziej jako zabawę. Kiedy zaczęła się Twoja przygoda z lolem, e-sportem? Pierwszą grę rozegrałem w 2011 roku i tak aż do dzisiaj. Odejdźmy na chwilę od gier i wróćmy do pytań bardziej 'prywatnych'. Masz może dziewczynę? Nie spotkałem jeszcze tej wybranki. No to dla pań dobra wiadomość, Patryk jest wolny ;) Ale na poważnie to powodzenia w szukaniu swojej drugiej połówki. Dzięki :P Jaki typ muzyki lubisz najbardziej? Reggae oraz chillstep. Kto jest Twoim ulubionym wykonawcą? Bob Marley. A Twój ulubiony utwór? Świetny kawałek ;) Dzięki za wywiad, chcesz może kogoś pozdrowić? Oczywiście wszystkich z Katujemy.eu. To jeszcze raz dzięki, cześć! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Trochę przykrótki, ale da się znieść. 'Lubię to' za pracę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Jako że to twój pierwszy wywiad to w kolejnym proponuje Ci zadać więcej pytań :) Zwłaszcza że był to wywiad z czerwonym to mogłeś więcej pytań mu zadać :) Ale gratki za checi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted October 19, 2014 V.I.P Donor Share Posted October 19, 2014 Za krótko, ale jak na pierwszy wywiad nie jest źle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted October 19, 2014 Author Share Posted October 19, 2014 Ok, dzięki za 'radę'. Ale spokojnie, jeszcze się rozkręce xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paroofka_Gaming Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Nawet, nawet -.^ :) W skali ocenie cię 7.5/10 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Krótko, mogliście się zgadać z drugim redaktorem, kto z jakim przeprowadza wywiad bo są dwa z Astralem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
beNNy Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 no jest okej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
**PomPa** Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Może być ;) Łap + Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Trochę przykrótki, ale da się znieść. 'Lubię to' za pracę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3W Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Fajny tylko szkoda ze krotki Link to comment Share on other sites More sharing options...
*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Mi się podoba jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
V@d3r Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Ciekawy poradnik, łap + :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKOSH Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Ciekawy poradnik, łap + :) Poradnik? Aham..... Fajny wywiadzie =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Trochę krótki, ale tak to wszystko okej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cessar Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Patrycjusz mmmm <3 łap lajka ( nawet nawet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neeq Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Spoko wywiadzik, Daję rep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts