Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś w czasie pory obiadowej tak sobie myślałem o Katujemy i doszedłem do wniosku jak poprawić podstawowy błąd forum, a zarazem zaproponować pewną propozycję.

Mianowicie chodzi o to, że jak większość z Was już wie dziennie możemy dawać dużą ilość punktów reputacji, nie zależnie czy się jest w wyższej randze niż użytkownik - każda osoba ma tyle samo pkt. reputacji (lajków) do rozdania.

Co do mojej propozycji:

1. Zmniejszyć ilość pkt. reputacji dla zwykłej rangi użytkownik do 2 (dwa pkt. na dobę)

2. Zmienić ilość pkt. reputacji dla wyróżniających się grup oprócz Administratora, Vice Administratora i Moderatora do 4 (cztery pkt. na dobę)

3. Zmienić/Dodać pkt. do regulaminu: Ilość grafik w sygnaturce dla zwykłego użytkownika wynosi: 1

Z tą propozycją nasuwa mi się kolejny pomysł, dodania na forum rangi V.I.P którą będzie można wykupić lub zarobić na nią.

Przykładowe przywileje dla grupy V.I.P:

1. Maksymalna liczba pozytywnych punktów reputacji, które ta grupa może dać w ciągu 24 godzin: 5. (użytkownik tylko 2)
  2. Maksymalna liczba grafik, które użytkownicy tej grupy mogą umieścić w sygnaturze: max 3. (użytkownik tylko 1)
  3. Posiada prawo do edycji i usuwania własnych wpisów w SB.
  4. Unikatowy kolor rangi.
  5. Dostęp do ukrytego działu na forum.
  6. 10% mniej w usługach sklepiku.

Jak dostać rangę V.I.P i jej przywileje?

Są dwa warianty.

1. Wymagania forumowe: 500 postów, min. 30 dni spędzonych na forum, ciągły udział w życiu forum, pomagania użytkownikom.

2. Kupno rangi V.I.P (lecz kupno dostępne dopiero od 50 postów i 7 dni spędzonych na forum)

Cennik bym dobrał dopiero po zaakceptowaniu mojej propozycji.

• Właściciel
Opublikowano

Like każdy może dać 10 razy dziennie i tak zostanie, po co mamy to zmniejszać? każdy rozdaje like z rozsądkiem, a jeżeli komuś tak zależy i robi sobie drugie konta dla like to jest dla mnie skończonym idiotą :)

Jeżeli chodzi o VIP'a to już wgl odpada, to jest sieć cs'a / forum cs'a, w przyszłości może otworzymy więcej serwerów multiplayer ale na chwilę obecną ten VIP były sztywną rangą zajmującą kolor.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozyja odrzucona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.