CaVer Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Co wy na to rzeby postawic serwer Ffa albo pb. Ja osobiscie nie zajmuje się takimi rzeczami ale ktoś może umie z katujemy. Serwer mogę zasponsorowac. Chce rzeby katujemy się rozwijała więc dlatego taki pomysł. Mam kase więc moge dac komus z wyszszej półki! I on to to wszystko załatwi Pozdrawiam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 może jakiś zombie plague taki klasyczny? zauważyłam że na takich zm klasykach gra sporo ludzi, są one opłacalne Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaVer Posted November 21, 2014 Author Share Posted November 21, 2014 Zombie może byc :D Ale najlepiej ffa Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 W tej sprawie musisz pisać do administracji. Ale słyszałem, że administracja chce mieć tylko swoje serwery. I jeszcze jedno reklame też jesteś wstanie zasponsorować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaVer Posted November 21, 2014 Author Share Posted November 21, 2014 No jasne Reklama to pikuś ja mogę oddac ten serwer administracji. :D Tylko chce zeby ktoś go postawil i ja go oplace :D ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 A czemu ffa akurat :D ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Jeden z czerwonych gdzieś wspomniał, że kolejny serwer to będzie BF. W sieci będą tylko serwery czerwonych, a jeśli chcesz je zasponsorować to odezwij się do Astrala/Dudnesa ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted November 21, 2014 Owner Share Posted November 21, 2014 Potwierdzam Pana wyżej, kolejny serwer będzie dodany w grudniu mod BF4 :) jeżeli jesteś w stanie zasponsorować nowy serwer oraz kupić dla niego reklamę nie widzę żadnych przeszkód na dodanie kolejnego serwera, zgłoś się do mnie na GG: 50231904 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Sprawa wyjaśniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted September 29, 2016 Donor Share Posted September 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2014". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts