Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko a za razem propozycję.

Pytanie

Chyba każdy widzi jak wygląda sytuacja na serwerach CS 1.6. Czy Administracja wykupi jakąś reklamę?

Propozycja

Tę propozycję proponuję już któryś raz. Głownie chodzi mi o to aby dodać lub zamienić 1 serwer. ( Teraz każdy sobie pomyśli. Jest mało osób na serwerach a on chce dokładać kolejne serwery. )

Propozycje moich serwerów :

ZombieMod + Skille

CS:GO | Skrzynki | Skiny | Klucze | Misje | --> To jest serwer CS 1.6

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Co do serwera ZM prosiłem Mr_Dani'a ( R.I.P ) o napisanie paczki. Nie wiem czy ją skończył czy ją usuną. 

Dobrze wiecie jaka jest sytuacja na serwerach, więc trzeba coś zrobić aby serwery się kręciły. 

Propozycja #2

Z tego co zauważyłem dużo adminów nie płaci składek. Skoro mamy na wszystkich serwerach Opiekunów niech to oni nadzorują to czy ktoś zapłacił czy nie. 

Propozycja #3

Z tego co widzę nikt nie ma na nic czasu. Niektórych graczy może to zawieść ale z tego co widzę serwer JB nie przynosi jakichś zysków więc proponowałbym zamknięcie serwera, aż nasz Administrator Play naprawi wszystkie błędy. Kiedy już to wszystko wykona można by ponownie otworzyć serwer i wykupić DOBRĄ podkreślam słowo DOBRĄ reklamę aby serwer był pełen. Dodatkowo po starcie serwera dodać konkurs ITD.

Jak wiecie ( niektórych to denerwuje ) proponuje wam cały czas dodać do naszej sieci serwer ZOMBIE. Wydaje mi się, że jest to stary ale dobrze grywalny mod. 

Czekam na wasze opinie. 

Proszę nie pisać tutaj jakiś tekstów : ZM - NIE NIE i jeszcze raz NIE. 

Piszcie co sądzicie o tego typu "zmianach" bo sami widzicie, że sytuacja jest "słaba"

Opublikowano

Nigdy nie bede za wprowadzeniem ZM. Nie ma reklamy nie ma graczy, proste. Jestem za tym, aby w nowym miesiacu zresetować rank na każdym serwerze wykupić reklamę i zrobić konkurs. Tworzyć nowy serwer? Po co jak tych nie mozna rozkrecic.

Opublikowano

Nowy serwer? Może najpierw niech te się ustabilizują? 

ZM? Nigdy w życiu. Dla mnie jest to jedno wielkie gówno i nigdy nie będę za poparciem tego typu serwera.

Co do składek.. ok, niech każdy opiekun pilnuje składek danego serwera. Administracja będzie mogła się zająć ważniejszymi sprawami. 

PS. Co do płacenia składek to może ktoś doda mi rangę na forum żeby wejść w strefę admina i łaskawie załatwić sprawę kupna admina na 1.6 Only DD2? I oczywiście uprawnienia na serwie. Bez tego ani rusz!. A to już 6 dzień odkąd wysłałam moje dane...

Nie dla każdego ZM to wielkie jedno gówno, ten serwer bije popularnością wiele innych modów i przede wszystkim przynosi większe zyski. 

PS. Dodam dzisiaj Ci wszystko, bo nie zauważyłem, że mi przysłałaś dane. Jednak nie dodam - zapomniałem passów do kont.  :ph34r:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Są 2 skuteczne rodzaj zwiększenia grywalności na serwerze

1. Z stron linkowych są to serwery.widaerko.com albo csseti - tylko te strony (które niestety wiążą się z większymi kosztami) faktycznie przyciągają graczy.

2. Drugi jest to przekierowanie z serwera" rozkręconego" na jeden z serwerów sieci.

Inne opcje (co wiem z autopsji) to tylko strata pieniędzy - oto moja wypowiedz i tyle ode mnie ;)

Opublikowano

Tomek załamujesz mnie i każdy twój temat / post to zła mina na mej twarzy....

Jaki zombi mod ? lecz sie ! Wyobraźnia nie liczy się z liczbą graczy na serwerze.

Update na kompie naszykowany, tylko czekam na dudusia, no ale nie możemy się zgrać.

Jeżeli zombiemod jest dobrze grywalny mod to ty jesteś mega pierdo*** co dziennie to samo mi na steam piszesz i ty denerwujesz ucho po prostu szału dostaję jak ty piszesz do mnie!

• Właściciel
Opublikowano

Aktualnie żadnego nowego serwera nie będziemy otwierać. Na dniach odświeżymy wszystkie serwery, weźmiemy się za nie. Reklamy też kupimy, tylko prosiłbym o wyrozumiałość. Taka reklama trochę kosztuje :)

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.