Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: freshu.

Imię: Michał

Staż na serwerze: około tydzień +

Doświadczenie: można powiedzieć,że dość wysokie. Byłem adminem na cskatowni również na serwerze ODD2. - IDIOTYZM , może ktoś pamięta ;]

Znajomość AMX [0/8]: 7/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?: tak , jak wcześniej wspomniałem na cskatowni odd2.

Dlaczego Ty?: ponieważ w godzinach popołudniowych czasami jest mało adminów, a wtedy jest ruj szerszeni ( gimbusy wbijają i psują całą rozrywkę ) i chciałbym to zmienić na lepsze , żeby nie było tych , którzy psują nam zabawę

Kontakt:  gg/forum/steam

STEAM:  musiik1 / zapraszać + podpisywać się proszę ;>

Akceptujesz regulamin admina?:  Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:  Tak

Opublikowano

Mam neutralne zdanie na ten temat,gość faktycznie gra dosyć często,ogarnia grę chyba jest w topce,ale mam jedno zastrzeżenie dosyć mocne,często gdy ktoś go zabije pisze że ten ktoś ma wh mimo,że jest czysty za szybko daje się ponieść emocją

Opublikowano

No cóż. W takich przypadkach zawsze bywam na nie. Spojrzałem również na GameTrackera, bo myślałem, że tych godzin masz bardzo dużo przegranych, ale szału nie ma.

Nadrób zaległości na forum, pograj jeszcze trochę i złóż ponownie podanie.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.