Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry.!

Witam Ponownie chciałam z góry podziękować za to że, mi pomógł powrócić na serwerownie przepraszam Was wszystkich za moje zachowanie bo wiem że było poniżej krytyki aczkolwiek widziałam że jednej osobie uderzyła woda sodowa i zamiast odpuścić to jeszcze bardziej się nakręciłam nie ma co do tego wracać, wróciłam do Was z postanowieniem że więcej taka sytuacja miejsca nie będzie miała, nie będę się przedstawiała bo większość mnie tutaj zna, zaczynam na serwerowni grać pod nickiem Sylwia, więc pewnie zrobię tutaj reklamy i zmienię na nick Sylwia żeby zacząć wszystko od nowa a tamto rozdzielić grubą kreską, także przepraszam raz jeszcze i witam. :) aa i @Dudnes Tobie również dziękuję za kolejną szanse. :)

Opublikowano

Ah, nie będę już pisał co o tobie myślę bo znów będzie płacz....

Pewnych rzeczy nie da się przekreślić :) Jestem bardzo bardzo pamiętliwą osobą

Ema

PS. rydzu, zabije cie :D

• Właściciel
Opublikowano

No cześć :)

Opublikowano

Szkoda że nikt nie wspomniał o mnie bo w sumie też dzięki mnie jesteś tu z powrotem ale mniejsza o to witam ponownie. Jednak nie rozumiem osób które coś zrobiły i potem zmieniają nicki i myślę że to nie dlatego zeby zacząć wszystko od nowa tylko dlatego aby ktoś zapomniał kim się było, a takich rzeczy nie lubię i będę to tyrał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.