JarekPaszaWiaraNasza Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Imię:Wojtek nick :JarekPaszaWiaraNasza wiek :16 dlaczego ja : jestem ogarniety w miare kultularna osoba doswiadczenie w adminowaniu :bedzie to mój 1 raz ale trzeba spróbować chce pomuć ogarnac serwer znajomsoc AMX:6/10 taka mala bo troche testowałem ale trzeba przetestowac w boju umiejetnosci Co zrobie jako admin :tak jak wiekszość osób by napisała że ogarnie chiterow tego sie nie da ogarnac ich jest tysiace codzienie da sie wlepic 30 banów ja chce poprostu zachowac kulture na serwerze posprawdzac osoby niektóre żeby był porzadek bo chitowanie nic nie da jedynie utrata możliwosci grania na serwerach i braku szansy na admina. akceptujesz regulamin:Tak czy mam admina na innej sieci :Niestety nie micro :mam ale nie wiem czy działasteam/ns:narazie mam ns ale wciagu tygodnia bedzie bo mam crash SKŁADKI: bede wpłacał jak nie bede miał to odrobie i kupie 2x wiec nie ma problemu Jesli nie jestescie domnie przekonani bo nigdzie nie miałem admina to możecie dac okres próbny i mnie sprawdzic z pozdrowieniami JarekPaszaWiaraNasza
noiz Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Jaruuś xD Jesteś spoko itd. ale masz przegrane tylko 4h na serwerze, staż krótki, konto do podania więc poczekaj jeszcze trochę, pograj itd. i spróbuj za jakiś czas ;)
KubsoN Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Niestety jestem na NIE - Staż na serwerze - Konto dla podania Posiedź z nami trochę jeszcze a wtedy złóż podanie
Legend martini Posted November 12, 2014 V.I.P Donor Legend Posted November 12, 2014 Posiedź z nami trochę na forum, po udzielaj się, poznaj ludzi, spędź więcej czasu na serwerze i dopiero złóż podanie. Na nie.
dwbuh. Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts