Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×

Recommended Posts

Posted

Imię:Wojtek

nick :JarekPaszaWiaraNasza

dlaczego ja : jestem ogarniety w miare kultularna osoba 

doswiadczenie w adminowaniu :bedzie to mój 1 raz ale trzeba spróbować chce pomuć ogarnac serwer 

znajomsoc AMX:6/10 taka mala bo troche testowałem ale trzeba przetestowac w boju umiejetnosci

Co zrobie jako admin :tak jak wiekszość osób by napisała że ogarnie chiterow tego sie nie da ogarnac ich  jest tysiace codzienie da sie wlepic 30 banów  ja chce poprostu zachowac kulture  na serwerze posprawdzac osoby niektóre żeby był porzadek bo chitowanie nic nie da jedynie utrata możliwosci grania na serwerach  i braku  szansy na admina.

akceptujesz regulamin:Tak

czy mam admina na innej sieci :Niestety nie

micro :mam ale nie wiem czy działa
steam/ns:narazie mam ns  ale wciagu tygodnia bedzie  bo mam crash

SKŁADKI: bede wpłacał jak nie bede miał to odrobie i kupie 2x wiec nie ma problemu

Jesli nie jestescie domnie przekonani bo nigdzie nie miałem admina to możecie dac okres próbny i mnie sprawdzic z pozdrowieniami JarekPaszaWiaraNasza

Posted

Jaruuś xD

Jesteś spoko itd. ale masz przegrane tylko 4h na serwerze, staż krótki, konto do podania więc poczekaj jeszcze trochę, pograj itd. i spróbuj za jakiś czas ;)

Posted

Niestety jestem na NIE

- Staż na serwerze

- Konto dla podania

Posiedź z nami trochę jeszcze a wtedy złóż podanie

• Legend
Posted

Posiedź z nami trochę na forum, po udzielaj się, poznaj ludzi, spędź więcej czasu na serwerze i dopiero złóż podanie. 

Na nie. 

Posted

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.