Paroofka_Gaming Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Z dzisiejszym rankiem chciałbym wszystkich Użytkowników tejże sieci serdecznie powitać. Mam na imię Dominik, mieszkam obecnie w Warszawie, aktualnie 26Grudnia koncze 19 lat :) Interesuję się Dziewczynami, Informatyką no i oczywiście grą Counter-Strike. Wspomnę, że zimową porą uwielbiam śmigać zarówno na snowboardzie jak i na łyżwach, natomiast w każdym okresie letnim wypoczywam spacerując i zdobywając kolejne szczyty polskich Tatr. Jestem osobą otwartą, pozytywnie nastawioną do ludzi, służę każdemu pomocą - kto tylko o nią poprosi. Mam nadzieję, że zdobędę Waszą sympatię i zaufanie. Tak więc serdeczne WELCOME posyłam w Waszą stronę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted October 18, 2014 Owner Share Posted October 18, 2014 Cześć mam nadzieje, że zostaniesz z nami na dłużej ^_^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Witamy :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Witamy w naszych skromnych prograch :> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Tak jak Dudnes, mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted October 18, 2014 V.I.P Donor Share Posted October 18, 2014 Witam Cię Link to comment Share on other sites More sharing options...
beNNy Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Siemano :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 <strong class='bbc'>Wiadomość wygenerowana automatycznie.</strong><br />Ten temat został zamknięty przez Moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Witamy.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.<br /><br /><br />Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts