H.A.N Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Nick: H.A.NImię: MaciekWiek: 20Staż na serwerze: Gram bardzo często :) "Rano, wieczór, we dnie, w nocy" Doświadczenie: Gram już od ok. 3 lat. Znajomość AMX [0/8]: Myślę że 2 , jednak zawsze mogę poczytać to i owo, oraz prosić o pomoc bardziej doświadczonych adminów :) Czy byłeś / byłaś już adminem?: NieDlaczego Ty?: Cóż... jestem uczciwym graczem, nigdy nie miałem zrobionego ss'a ani nie byłem karany.. Jestem konsekwentny w tym co robię i staram się być sprawiedliwy. Ponad to mam indywidualne podejście do każdego gracza. Dużym plusem jest też to że szybko się uczę, oraz jestem osobą komunikatywną szybko zawieram znajomości :) Kontakt: Gadu 21566104STEAM: Póki co nie, ale czekam na wypłatę i się w niego zaopatrzę :) Akceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Oczywiście że jestem na tak! + Aktywny, + Wiek, + Bardzo spoko człowiek, + Można z nim pgoadać i pożartować, + Ogarnięty, Jeśli bys miał jakieś kłopoty z adminem zawsze możesz się do mnie zgłosić to Ci pomogę. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted November 12, 2014 Author Share Posted November 12, 2014 Dziękuję za twoją opinie franklin :) Jakbyście zauważyli u mnie jakieś minusy, to proszę to napisać. Postaram się poprawić w miarę moich możliwości :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Wielkie TAK ogarnięty gość, mega aktywny, pomocny gracz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted November 12, 2014 Owner Share Posted November 12, 2014 Również na tak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted November 12, 2014 Owner Share Posted November 12, 2014 Podanie przyjęte. Zapraszam do naszego sklepu w celu zakupienia Admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted November 12, 2014 Owner Share Posted November 12, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts