noiz Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=tF0Ho4sCK24&feature=youtu.be Proszę o oceny :) Oglądać w 1080p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Mnie się podoba, tylko ten wskaźnik fps. Ktoś pomyśli, że mamy serwer 60fps'owy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Bardzo fajny filmik promujący sieć :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted November 12, 2014 Owner Share Posted November 12, 2014 Mi się podoba, skręć może coś większego? w dodatku przydałaby się jakaś reklama na youtube prezentująca naszego coda ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted November 12, 2014 Author Share Posted November 12, 2014 Mi się podoba, skręć może coś większego? w dodatku przydałaby się jakaś reklama na youtube prezentująca naszego coda ^_^ Jak znajdę motywacje to coś mogę nagrać ;) Tak btw. mam starego znajomego z innej sieci, który ma FP 10k like + konto yt około 15/16k widzów i rozmawiam z nim na temat umieszczeniu linka do sieci na FP, co prawda nie jest to fp poświęcony samemu CS'owi ale zawsze może coś przynieść. Może uda mi się z nim to ugadać :) A co do dłuższych materiałów, może coś zrobię ale to w sobotę gdy będę miał cały dzień wolny ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted November 12, 2014 V.I.P Donor Share Posted November 12, 2014 Bardzo fajny filmik tylko skręć coś większego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat został Zarchiwizowany Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts