Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gra ktoś z tutejszych użytkowników w Lola? Jeśli tak to opowiadajcie swoje historie jak to się zaczeło :P

Moja przygoda z lolem zaczęła się jakieś 2 lata temu :) Nie chciałem w to grać koledzy mnie namawiali ale wkońcu się ugiąłem i zagrałem 1 meczyk aż mnie to tak wkręciło, że gram do tej pory.

Opublikowano

Ja gram ;p Silver 2 :c

Teraz nie mam 'fazy' na lol'a i gram tak mecz na dzień/dwa ale gdy miałem fazę to od S2 50lp czy jakoś tak do Silvera 1 97lp nie przegrałem żadnego meczu xD A potem mi się już nie chciało i znów spadłem do S2 xD

Grać zacząłem jakoś w styczniu tego roku bo gdy byłem u kuzyna na imieninach to on w to pykał ja sobie zagrałem i mi się spodobało xD

Opublikowano

A ja znowu po całym sezonie starania dostałem się do gV :) I takto jest a nie powiem ile na skiny wydałem xD

• Lubię to! 1
Opublikowano

A ja znowu po całym sezonie starania dostałem się do gV :) I takto jest a nie powiem ile na skiny wydałem xD

Ja tylko 20zł wydałem, 840 RP zdobyłem z dogry.pl ;p W przyszłym sezonie będę się strać do golda wbić ;p

Mój nick: queffsky ; EUNE, jak chcesz to zaproś pgoramy normale jakieś xD

• Właściciel
Opublikowano

Też gram w lola i s2, niestety golda nie dobiłem  :P

• Właściciel
Opublikowano

Wszystko jest możliwe, w sumie tutaj największą role odgrywają mecze, a dokładnie pierwsze 10 po których przydziela nas do dywizji. Wiadomo, że dużo łatwiej będzie wyjść z golda do platyny niż z silvera do platyny.  :P

Opublikowano

Powiem tyle platyna to jak bronze tak samo grają jak nie dasz im lini to trollują mam połowe kumpli w platynie i już od połowy 4 sezonu z PLAT V nie mogą wyjść :(

A silver to łatwizna 1 dzień z s2 do g5 tylko po ciężkich nerwach i staraniach.

Dudnes podaj swój nick :P

Opublikowano

Dudnes, dużo też zależy od tego z kim gramy i przeciwko komu. Ja ma niestety takiego pecha, że w moim teamie na rankedzie prawie zawsze trafia się Troll/Afk, a w przeciwnym teamie jest naffedowany jakiś assasin który robi solo pente xD

• Właściciel
Opublikowano

Dudnes taki jak tutaj Wie ktoś kiedy zacznie się S5?

Opublikowano

Dudnes taki jak tutaj Wie ktoś kiedy zacznie się S5?

Zapewne w styczniu, choć ja się nie znam bo zacząłem w S4 grać ;p

Masz ochotę na normala? Zaraz dodam na lolu xD

• Właściciel
Opublikowano

Możemy wieczorem coś zagrać, aktualnie mam sporo pracy.

Opublikowano

S5 zacznie się w nowym roku, aktualnie jest przedsezon gdzie wszystkie patche które są na PBE zaczną wchodzić w zycie na livie

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Przestarzały Temat.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.