Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Zlot - Katujemy.eu  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz na zlocie?

• Tak
      8
    • Nie
      6
    • Jeszcze nie jestem zdecydowany / zdecydowana
      13
  2. 2. Gdzie chcecie spędzić zlot?

• Hotel - Warszawa
      3
    • Domki letniskowe - Warszawa / okolice Warszawy
      24

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam w ponownym głosowaniu dotyczącym zlotu. Jak już wiecie Warszawa wygrała zdecydowanie, trzeba teraz ustalić kto się pojawi na 100%, aby obliczyć koszty zlotu oraz ustalić dokładnie miejsce spędzenia zlotu, domki letniskowe czy może jakiś hotel? głosy proszę oddawać w ankiecie. Jest już czerwiec a zlot odbędzie się w połowie lipca więc trzeba się sprężać :D

Jeżeli ktoś ma zamiar przyjechać z osobami towarzyszącymi proszę także napisać w temacie.

Osobiście będę na 100% i ze sobą zabieram 3-4 osoby towarzyszące 

Jeżeli ktoś mieszka w Warszawie lub w okolicy i zna dobre miejsce na spotkanie typu: domki letniskowe, jezioro itp. niech zaproponuje coś :)

Opublikowano

Na 100% nie wiem czy będę, to jeszcze zależy którego to dnia miałby być dokładniej do którego, bo nie wiem jak z pracą będzie.

Opublikowano (edytowane)

Osobiście będę w 60%.Mieszkam w warszawie,i nie ma tam domków letniskowych.  Najbliższe są ok.50 kilometrów od stolicy.W centrum jest fajny hotel "Sobieski".Osobiście czasami tam chodzę,po mile spędzonym wieczorze.:)Jak coś popytam znajomych może mają jakąś działeczke na użyczenie. :D

Jeszcze jest obcja aby udać się nad "Zegrze" fajne jeziorko dookoła jest wiele działęk,domków itd.Obecnie w warszawie jest 26 stopni,a więc taka mała ochłoda na pewno nikomu nie zaszkodzi. ^^

Edytowane przez RecCak
Opublikowano

Ja to samo co play. Nie wiem czy będę na 100 %. Na pewno chciałbym być. Zależy od terminu czy będę miał wtedy coś do załatwienia gdzie indziej czy może termin mi po prostu nie będzie odpowiadał. Za jakiś czas spróbuję się dokładniej określić bo na dzień dzisiejszy sam nie wiem.

Opublikowano

Czekam również co koledzy powyżej na pewną datę wraz z godziną, która zostanie ustalona na 100% i nie ulegnie zmianie, abym mógł wziąć wolne w pracy :)

Opublikowano

Ciężko określić się, kiedy nie znamy nawet daty...Myślę jednak, że coś wykombinuję i się pojawię...Będzie ze mną jedna osoba towarzysząca i oczywiście Ola 7258

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Ja nie mogę dokładnie powiedzieć, czy będę, ponieważ mam zamiar z bratem i znajomymi jechać jakoś w połowie lipca nad Morze, także dopóki nie poznam dokładnej daty nie mogę powiedzieć, że na 100% będę. Aktualnie jest to 60% na tak. 

Opublikowano

Zależne od terminu, ale powinienem być. Oczywiście od razu uprzedzam, że nie będę nocował z Wami gdziekolwiek. Mam małego synka, który na mnie czeka w domu.

Opublikowano

Ja takze zaleznie od terminu. Bardzo chcialbym byc ale szykuje sie tez w tym okresie inny wypad z moja paczka i jesli sie nalozy to bardzo mi przykro.

• Właściciel
Opublikowano

Termin jest ustalony już, połowa lipca. Dokładnie myśle, ze miedzy 14 a 19 lipca.

Opublikowano

Termin jest ustalony już, połowa lipca. Dokładnie myśle, ze miedzy 14 a 19 lipca.

Jak taki termin byku wlatuje tam i chelejmy xd :D ja jade ze Starogardu kogos po drodze moge sciagna :D

• Właściciel
Opublikowano

Ja jadę z pomorza, więc też mogę kilka osób zabrać ze sobą  :P

Opublikowano

Temat upadł, nikt się nie interesuje...skoro nic się nie dzieje w tej sprawie, ja osobiście rezygnuję z przyjazdu, nic nie wiadomo, jaki termin i gdzie, a kończy nam się już czerwiec..Czułem, że tak będzie

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat trochę zanikł, a więc trzeba go odświeżyć. Termin coraz bliżej i chciałbym się bardziej dowiedzieć kto będzie na 100% czy warto wgl organizować taki wypad?

Opublikowano

Oj chyba ten wypad nie wypadnie, dużo było chętnych no ale nikt nie przewidzi jak komu się ułoży to wszystko mnie raczej nie będzie, zresztą sami widzicie moją obecność przez ostatni czas. Także ja nie wiem czy będzie chociaż te 10 os.

Opublikowano

Przykro mi moi drodzy ale ze wzgledu na awans wszystkie plany poszły w pizdźiet. Więc na pewno mnie nie będzie, praca i życie prywatne odgrywają znaczącą rolę więc nie mogę ich zaniedbać. 

• Właściciel
Opublikowano

Brak zainteresowania był wobec osób dlatego też brak zainteresowania był z mojej strony. Myślę, że już za późno jest na planowanie zlotu. Być może znajdzie się kilka osób chętnych to zrobimy zlot w 2 miesiącu. 

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.