Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grając na serwerze zauważyłem, że dużo osób narzeka na mała ilość szlug. 

Chciałbym zaproponować konkurs na serwer JB.

Konkurs polegałby na tym, że pierwsze 3 miejsca w TOP15 Buntów otrzymałyby :

1 miejsce - 2000 szlug

2 miejsce - 1000 szlug

3 miejsce - 500 szlug 

Myślę, że robienie "małych" ale częstszych konkursów zachęci graczy do gry i rywalizacji. 

Proponuję również aby Opiekunowie Serwerów wymyślili jakieś konkursy dla "swoich" serwerów. 

Opublikowano

Dobry pomysł Tomku, ale Ci co są teraz 1,2,3 w topce nie grają, lepiej zrobić reset topki i za tydzień rozdać te szlugi.

Opublikowano

aczkolwiek ja mam lepszy pomysł zrobić szczęśliwą godzinę że opiekun wchodzi o danej porze wybranej przez niego nikt nie będzie o tym wiedział i odpowiednią ilość szlugów rozda? :)

Opublikowano

aczkolwiek ja mam lepszy pomysł zrobić szczęśliwą godzinę że opiekun wchodzi o danej porze wybranej przez niego nikt nie będzie o tym wiedział i odpowiednią ilość szlugów rozda? :)

To lepiej zrobić coś takiego, że opiekun wbija na serwer i podaje kod 4 cyfrowy. Pierwsza osoba, która to wpisze na forum dostanie ileś szlug ;) 

Opublikowano

Całkiem zmysłowy i dobry pomysł, będzie większa rywalizacja, a klawisz będzie mieć troszkę trudniej, i będzie musiał być na oriencie cały czas :D Jestem za w 110% :) 

Opublikowano

Widzę, że wam się podoba ale trzeba jeszcze uzgodnić jak będzie wyglądało losowanie. Nie zapominajmy też, że jeszcze Dudnes musi wyrazić zgodę.

Opublikowano

Jestem na tak z tym konkursem, lecz na nie jesli chodzi o konkursy od opiekunów.

1 miejsce - 1500

2 miejsce - 1250

3 miejsce - 1000

Jak dla mnie takie coś

Opublikowano
1. 5000 tyś
2. 3000 tyś
3. 1000 tyś

I jak radio napisał, tylko lepiej napisać plugin :

raz na mape jest pytanie np:

Ile skoków ma Mafioza ?

i kto pierwszy odpowie to dostaje X szlug.
Opublikowano

A jeżeli ktoś sobie wstanie o np. 3:00 i będzie odpowiadał na pytania? Nabije sobie w tedy szlugi. Co do tej propozycji na chwilę obecną na NIE. 

• Właściciel
Opublikowano

Ewentualnie działanie pluginu dać na dzienny tryb. 

Opublikowano

Lub dać, że działa jak jest np. min. 5 osób na serwerze.

Opublikowano

Lub dać, że działa jak jest np. min. 5 osób na serwerze.

Tak właśnie będzie, tylko, że musi być na serwerze 10 osób.

Opublikowano

Jestem za tym co napisał Play można dodać coś takiego i ptzykłądowo pokazywało by się 5-6 razy każdego dnia o różnych godzinach.

Opublikowano

Napisałem już plugin.

Działanie:

Pytania są ładowane z pliku ini

Musi być minimum 10 osób na serwerze,

Losowania pytania się rozpoczyna w 5rundzie,

Zadawane pytania jest tylko raz na mapę,

Na obecną chwilę jest zrobione że osoba która poprawnie odpowiedziała, to otrzymuje nagrodę w postaci 50 szlug,

Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje co do pluginu to piszcie.

@edit

Odnośnie pluginu to małe pytanko....

Czy na pytanie mogą odpowiadać tylko Więźniowie czy Strażnicy też ?

PS. Jeżeli ktoś ma mafioze/gangstera to będzie otrzymywał 75 szlug zwykły gracz po 50.

Opublikowano

Napisałem już plugin.

Działanie:

Pytania są ładowane z pliku ini

Musi być minimum 10 osób na serwerze,

Losowania pytania się rozpoczyna w 5rundzie,

Zadawane pytania jest tylko raz na mapę,

Na obecną chwilę jest zrobione że osoba która poprawnie odpowiedziała, to otrzymuje nagrodę w postaci 50 szlug,

Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje co do pluginu to piszcie.

@edit

Odnośnie pluginu to małe pytanko....

Czy na pytanie mogą odpowiadać tylko Więźniowie czy Strażnicy też ?

PS. Jeżeli ktoś ma mafioze/gangstera to będzie otrzymywał 75 szlug zwykły gracz po 50.

Genialne ;) Co do strażników myślę, że oni raczej też.

Dodaj też, że osoba, która odpowiedziała poprawnie to pokaże się napis HUD i będzie pisało kto i ile szlug.

Opublikowano

Genialne ;) Co do strażników myślę, że oni raczej też.

Dodaj też, że osoba, która odpowiedziała poprawnie to pokaże się napis HUD i będzie pisało kto i ile szlug.

Nie no to będzie informacja w say, nie ma sensu zapychać kanałów.

Pierwszy na pytanie odpowiedzial^x03 %s^x04 Jako (Mafioza/Gangster), otrzymuje nagrode w postaci^x03 %i^x01 szlug

else

Pierwszy na pytanie odpowiedzial^x03 %s^x04 Otrzymuje nagrode w postaci^x03 %i^x01 szlug
Opublikowano

A może losowa ilość szlugów? Zwykły gracz od 50 do 75, vip od 75-100, svip od 100 do 150 ?

Opublikowano

A może losowa ilość szlugów? Zwykły gracz od 50 do 75, vip od 75-100, svip od 100 do 150 ?

Stanowczo za dużo. Tak jak napisał Play

Użytkownik - 50 szlug

VIP / SVIP - 75 szlug

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zamek

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.