Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie... 

Półtora miesiąca temu żegnałem się z Wami gdyż borykałem się z przeróżnymi problemami zdrowotnymi, rodzinnymi, prywatnymi. Ustabilizowałem się, pokonałem wszystkie przeszkody, które stanęły mi na drodze i w ostatnim czasie wiele rozmyślałem nad powrotem tutaj. Doszedłem do wniosku ubiegłej nocy, że jednak mimo wszystko odczuwam wielki sentyment do Was, do organizacji, dla której się poświeciłem i jest dla mnie numer jeden. 

Wiele osób może mnie nie kojarzyć, nie znać, a niektórzy zastanawiają się 'kim jest ten koleś i dlaczego ma Vice Administratora?'. Pełniłem tą funkcję dosyć długi okres czasu kilka miesięcy temu, nie było żadnych skarg na moją osobą, utrzymywałem dobry kontakt z użytkownikami. 

Dla tych, którzy mnie nie znają odkopałem temat z moim przywitaniem: http://katujemy.eu/index.php?/topic/498-dzie%C5%84-dobry/

Podczas pisania tego posta, otworzyłem forum w drugiej karcie i chcę Wam podziękować za miłe przyjęcie, brakowało mi Was! 

Official: Welcome back! 

• Lubię to! 4
Opublikowano

Welkum my lord... Eee to znaczy dobrze, nie obchodzi mnie to...

Haha, witaj na starych śmieciach. Zbytni się nie poznaliśmy, ale ts łączy ludzi i aby bylo jak najwincyj czasu spedzonego na ts z nami. Kolejna osoba z ktora bedzie mozna sie posmiac.

Witaj w starych progach, by siec lekką ci była.

Opublikowano

Witaj, właśnie otworzyłem x piwo także twoje zdrówko :D

Miło że wróciłeś ^^

Opublikowano

Na samym początku wszedłem i właśnie się zdziwiłem ze V.ADMINISTRATOR ale co się dziwić jak nie jestem na sieci nawet miesiąca, ale jak na razie podoba mi się wszystko i zostaje na teraźniejszy czas.

W twoim przywitaniu się bardzo zdziwiłem, dużo osiągnąłeś, dużo przeżyłeś fajnych chwil, i wszystko ładnie się składa.

Świetnie ze wracasz, twoja pomoc na pewno nie będzie zbędna.

Witaj!  

• Właściciel
Opublikowano

Oczekiwałem tego  :)

Opublikowano

Ojciec wrocil :')

No witam witam :-D siec idzie duzymi krokami do przodu. Poszli ci co mieli pojsc a wracaja wlasciwe osoby :-D

Opublikowano

Siemanko mordko ponownie czekałem na twój powrót i legenda sieci powraca :D Pomału zaczynam wierz,ć w reaktywację ekipy ::D

Opublikowano

Ulala, tego to sie nie spodziewalem :D Witaj na pokladzie raz jeszcze.

Opublikowano

Witaj, czekałem naprawdę na Ciebie i twój spokój. Witam ponownie ;)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat informacyjny

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.