Skocz do zawartości
KATUJEMY AIM CUP #1 [SEZON 1] ×
[BIG GIVEAWAY] Zgarnij skiny! ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Admin CS2 LOSOWE MOCE
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano (edytowane)

Siemanko przychodzę z propozycją turnieju. Może dało by rade zrobić turniej 3vs3 lub 5vs5. Drużyna która by wygrała dostała by VIP,a na 30dni. 

Moce są losowe także to by zależało tylko i wyłącznie od szczęścia a wydaje mi się że mogło by to fajnie za zaangażować graczy.

Można by było mała wiadomość automatycznie na 1,2,3 wysyłać co jakiś czas podczas gry ze jest taki turniej.

ps: Wyłączamy adminów z tego turnieju. Adminom nie robii różnicy czy wygrają czy przegrają.

Edytowane przez CinciN1905
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 7
Opublikowano

Podpisuję się pod propozycją, uważam że taki turniej byłby naprawdę fajnym pomysłem i mógłby fajnie zaangażować graczy. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

popieram decyzje dziadka  Cincina. 

Edytowane przez f0nTeec
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

popieram decyzje wuja 

•  
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Popieram propozycję

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Popieram. Ale wyłącznie ze statusem PRIME. I tylko graczy mające konta forum. Zapytacie dlaczego? Gdyż ktoś spoza, Mógłby mieć cheaty. Okej byłoby to widoczne. I taka osoba by od razu PERM. Ale lepiej, Żeby brały udział ludzie. Mający styczność z forum i jakiś staż na serwerach sieci Katujemy. 

• Admin CS2 LOSOWE MOCE
Opublikowano

Turniej na westwood i ratsach to byłoby coś :KEKW:

fajny pomysł. Jeśli jest na to przestrzeń do organizacji, to fajnie by było coś takiego zobaczyć 🫡

• Haha 2
  • Uwielbiam 1
  • Admin CS2 LOSOWE MOCE
Opublikowano
3 minuty temu, massked FUR9IA napisał(a):

Popieram. Ale wyłącznie ze statusem PRIME. I tylko graczy mające konta forum. Zapytacie dlaczego? Gdyż ktoś spoza, Mógłby mieć cheaty. Okej byłoby to widoczne. I taka osoba by od razu PERM. Ale lepiej, Żeby brały udział ludzie. Mający styczność z forum i jakiś staż na serwerach sieci Katujemy. 

Wiesz co wydaje mi sie że w kwestii organizacji to nie jest problem. Turniejów było od groma na katujemy wiec dobrze wiedzą jak to działa 

• Lubię to! 1
Opublikowano
3 godziny temu, CinciN1905 napisał(a):

Wiesz co wydaje mi sie że w kwestii organizacji to nie jest problem. Turniejów było od groma na katujemy wiec dobrze wiedzą jak to działa 

Wiem wiem :D 

Ale lepiej, zrobić w ten sposób. Że wyłącznie dla użytk. forum. Jak ktoś  nie ma konta, lub gra pierwszy raz na serwie, To nie ma możliwości wzięcia udziału.

• Właściciel
Opublikowano

Możemy coś zorganizować ale bliżej listopada, aktualnie nie ma zbyt dużej aktywności w turniejach 1 vs 1 a co dopiero 3 vs 3 bądź 5 vs 5. Musimy poczekać na ten okres "prime" gdzie aktywność jest 4 razy większa niż obecnie. 

• Uwielbiam 2
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.