Admin ONLY DD2 Weti Opublikowano 21 godzin temu Premium Admin ONLY DD2 Opublikowano 21 godzin temu prosze o przywrócenie jak było to jest chore, ktoś napisał i propozycja przyjeta .... nie daliście wypowiedzieć sie, wielu graczu narzeka. dajcie sie wypowiedzieć wszystkim dopiero decyzje podejmijcie :) 4 1
Admin ONLY DD2 Karabinier Opublikowano 21 godzin temu Premium Donator Admin 4FUN Admin ONLY DD2 Opublikowano 21 godzin temu Taaa, dokładnie. Jakieś głosowanie, czy coś. Ja jakoś nie widzę siebie w CT. Choćby terro przegrywało 15:0 to wolałbym w TT być xdd 2 1
wyalienowany Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu jak dla mnie tez zmiana bez sensu dzisiaj gralem z 2 graczami i 8 botow w jednym team 2 1 1
masaj_ Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Według mnie sprawa powinna być przegadana z resztą graczy :D A nie nagle wprowadzona Ale to tylko moje zdanie... 1
~ Natalka ~ Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Też dla mnie zmiana nie ma sensu, jestem za przywróceniem tak jak było 1 1
Juliaa Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Często gram i niesprawiedliwe jest to że załóżmy w CT lub TT bo to zależy dajmy na to w jednej jest dwóch graczy i reszta botów a w przeciwnej sami gracze, decyzja jaka została podjęta bez komunikacji z graczami moim zdaniem jest na nie.. strasznie to uprzykrza grę. Edytowane 20 godzin temu przez Juliaa
444 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 2 godziny temu, Weti napisał(a): prosze o przywrócenie jak było to jest chore, ktoś napisał i propozycja przyjeta .... nie daliście wypowiedzieć sie, wielu graczu narzeka. dajcie sie wypowiedzieć wszystkim dopiero decyzje podejmijcie :) co mecz praktycznie a admin karabinier to nawołuje do takich akcji xd
wyalienowany Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu I zobacz w ct 7 botów a w tt 1 1
~ Natalka ~ Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu No ciekawe jak ktoś ma teraz przejść, żeby pomóc temu co ma same boty w drużynie jak komenda zablokowana xd Trzeba czekać aż przeniesie kogoś samo, bez sensu 1
Admin ONLY DD2 Karabinier Opublikowano 18 godzin temu Premium Donator Admin 4FUN Admin ONLY DD2 Opublikowano 18 godzin temu Nie wiem do czego tam nawołuje, ale na pewno do przejmowania tych botów. Moim zdaniem w ogóle nie powinno ich już być przy 20+ graczach na serwie, bo tylko denerwują, ale to tylko moja sugestia...
Junior Admin Wr3dnyy Opublikowano 8 godzin temu Sponsor Junior Admin Opublikowano 8 godzin temu Witam, zacznijmy od tego, że temat komendy jointeam trafiał do nas od dłuższego czasu, jednak dopiero po temacie @ 444 postanowiliśmy się przyjrzeć mu bardziej. Większość graczy nie robi sobie nic z wyrównań PTB, celowo zmieniając drużynę na korzystniejszą dla nich, jest to jawne psucie rozgrywki. Od zawsze ta gra polega na rywalizacji dwóch drużyn, PTB nie bez powodu przenosi do innej (słabszej) drużyny mocniejszego gracza, Wy to celowo omijacie, żeby psuć rozgrywkę osobie w przeciwnej drużynie "bo tam jest więcej botów" - w kwestii botów również się wypowiadaliśmy niejednokrotnie, ilość botów jest dostosowywana do ilości graczy. I nie, nie usuniemy ich. 12 godzin temu, masaj_ napisał(a): Według mnie sprawa powinna być przegadana z resztą graczy 12 godzin temu, Weti napisał(a): nie daliście wypowiedzieć sie, wielu graczu narzeka. dajcie sie wypowiedzieć wszystkim dopiero decyzje podejmijcie :) Wystarczyło wypowiedzieć się w temacie, zanim został zamknięty - nikomu nie blokujemy możliwości napisania swojego zdania, jednak chciałbym zaznaczyć, że nie zgadzamy się na celowe przechodzenie do poprzedniej drużyny w celu uzyskania przewagi. Tak jak wspomniałem na początku, temat trafiał do nas od dłuższego czasu - to nie była decyzja podjęta na podstawie jednego posta. 12 godzin temu, Karabinier napisał(a): Ja jakoś nie widzę siebie w CT. Choćby terro przegrywało 15:0 to wolałbym w TT być xdd Nie możesz jako admin przyzwalać na takie rzeczy, jest to celowe utrudnianie rozgrywki innym. 2
wyalienowany Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Tylko do czego te boty potrzebne skoro na serwerze jest sporo osób (jak rano czy w nocy gra mniej ludzi to ok mogą być) i jak widzisz na ss jest spora przewaga tylko w jednej drużynie już pomijając że one widzą przez smoke, blokują się np na gali jak idą do paki czy w innych miejscach 1 1
Admin ONLY DD2 Karabinier Opublikowano 6 godzin temu Premium Donator Admin 4FUN Admin ONLY DD2 Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) @ Wr3dnyy To co mam w tej sytuacji zrobić. Zamienić ludzi wszystkich, wymieszać ręcznie w menu amx? Ciekawe jaka bedzie reakcja jak ich od tak rzuce... 2 godziny temu, Wr3dnyy napisał(a): ilość botów jest dostosowywana do ilości graczy. I nie, nie usuniemy ich. Ja nie chce wyrzucić calkowicie botów tylko ich wyłączyć jak jest powyżej 20 graczy. Edytowane 6 godzin temu przez Karabinier 1
wariat24 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Zgadzam się z chłopakami że boty przy takiej ilości graczy (20) powinna być wyłączona, a zdarzają sie sytuację że zamiast gracza przenieść to przenosi bota i gdzie ta niby równowaga podwzgledm drużyn CT jak i TT. Dla mnie to jest do poprawy. 3
Rekomendowane odpowiedzi