Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dam z siebie robić marionetki, wszystko wytrzymałem do tej pory co robi ten gówniarz, ale nie mam zamiaru się dawać tak więcej upokarzać. Prawdą jest, że intelektualnie odstaje od innych użytkowników forum, mimo to sprawuje tak wysoką rangę i to jeszcze tak nieodpowiedzialnie i tak niesprytnie, że widać wszystkie jego błędy. Rozumiem, że nie mam 15 lat tak jak ty, nie mam zadań domowych z przyrody, a moim największym zmartwieniem nie jest jutrzejszy sprawdzian z matmy, ale no niestety wyszło jak wyszło. Na dużo moich ulubionych rzeczy nie mam czasu, ale jak znajdę go trochę to siadam i co nieco porobię. I deklarowałem się, że w ten weekend zrobię wywiad, ale niestety forum nie działało więc nie miałem jak kogoś złapać.

Mogłeś chociaż uprzedzić, że zabierasz rangę za nic nierobienie, chociaż ty tu i tak gówno robisz i jedynie jesteś pasożytem, który od czasu do czasu próbuje zabłyszczeć swoją znikomą wiedzą nt. polityki..

Pozdrawiam wszystkich, którzy przez niego odeszli i jeszcze odejdą, czekam aż Dudnes otworzy oczy i coś z nim zrobi...

Do zobaczenia.

A ty ciołku wyjdź kiedyś na dwór.

@edit: Nie zawarłem nigdzie w poście wzmianki o kogo chodzi, rzecz jasna o

• Lubię to! 4
Opublikowano

Myślę, że nie będę tego komentować ponieważ mam dosyć dobry kontakt z użytkownikami i nie chcę konfliktów. To jest twoja decyzja. Rozumiem, że Little czasami podejmuje zbyt pochopne decyzje ale cóż. Bywaj.

Opublikowano

Na chwilę obecną, nie widzę aby Litte był szkodnikiem. Jest on tutaj osobą która ogarnia forum i robi to co może. Uważasz, że odstajesz intelektualnie od reszty użytkowników? Widzę mamy samca alfę, co włada całą puszczą. Jak wyjdziesz z gimnazjum, zrozumiesz, że matematyka może być trudna i nie koniecznie każdy kto jej nie umie jest debilem. Ja mam 2 z matmy na semestr, klasa o profilu informatyka, z rozszerzeniem mat-fiz. Nie jestem orłem z matmy i się martwię o swoje oceny. Każdy ma swoje poglądy i ty powinieneś to uszanować. Naucz się szanować innych, bo strasznie się wyróżniasz. 

Mam nadzieję, że zrozumiesz moje słowa i wrócisz na sieć z innym podejściem.

Pozdrawiam Koczi :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na chwilę obecną, nie widzę aby Litte był szkodnikiem. Jest on tutaj osobą która ogarnia forum i robi to co może. Uważasz, że odstajesz intelektualnie od reszty użytkowników? Widzę mamy samca alfę, co włada całą puszczą. Jak wyjdziesz z gimnazjum, zrozumiesz, że matematyka może być trudna i nie koniecznie każdy kto jej nie umie jest debilem. Ja mam 2 z matmy na semestr, klasa o profilu informatyka, z rozszerzeniem mat-fiz. Nie jestem orłem z matmy i się martwię o swoje oceny. Każdy ma swoje poglądy i ty powinieneś to uszanować. Naucz się szanować innych, bo strasznie się wyróżniasz. 

Mam nadzieję, że zrozumiesz moje słowa i wrócisz na sieć z innym podejściem.

Pozdrawiam Koczi :)

Zanim cokolwiek napiszesz przeczytaj tekst ze zrozumieniem, skoro tak Ci trudno w szkole to nie dziwię się, że i pewnie z języka polskiego masz pod górkę...

A zresztą, nawet Twojej osoby nie kojarzę.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie dam z siebie robić marionetki, wszystko wytrzymałem do tej pory co robi ten gówniarz, ale nie mam zamiaru się dawać tak więcej upokarzać. Prawdą jest, że intelektualnie odstaje od innych użytkowników forum, mimo to sprawuje tak wysoką rangę i to jeszcze tak nieodpowiedzialnie i tak niesprytnie, że widać wszystkie jego błędy. Rozumiem, że nie mam 15 lat tak jak ty, nie mam zadań domowych z przyrody, a moim największym zmartwieniem nie jest jutrzejszy sprawdzian z matmy, ale no niestety wyszło jak wyszło. Na dużo moich ulubionych rzeczy nie mam czasu, ale jak znajdę go trochę to siadam i co nieco porobię. I deklarowałem się, że w ten weekend zrobię wywiad, ale niestety forum nie działało więc nie miałem jak kogoś złapać.

Mogłeś chociaż uprzedzić, że zabierasz rangę za nic nierobienie, chociaż ty tu i tak gówno robisz i jedynie jesteś pasożytem, który od czasu do czasu próbuje zabłyszczeć swoją znikomą wiedzą nt. polityki..

Pozdrawiam wszystkich, którzy przez niego odeszli i jeszcze odejdą, czekam aż Dudnes otworzy oczy i coś z nim zrobi...

Do zobaczenia.

A ty ciołku wyjdź kiedyś na dwór.

@edit: Nie zawarłem nigdzie w poście wzmianki o kogo chodzi, rzecz jasna o

Zanim cokolwiek napiszesz przeczytaj tekst ze zrozumieniem, skoro tak Ci trudno w szkole to nie dziwię się, że i pewnie z języka polskiego masz pod górkę...

A zresztą, nawet Twojej osoby nie kojarzę.

Ty uważasz mnie za niedojeba? Zastanów się chłopcze, jak będziesz mieć logikę, sinusy srusy tangensy i inne gówna, to ci nawet mama tego nie odrobi. Ja mam jakieś ambicje w życiu, a to że mam problemy w szkole z matematyką, to jest moja osobista sprawa. Jak będziesz miał zamiar do każdego się dopierdalać nie wracaj na forum, nie potrzeba nam tutaj takiej osoby jak ty. Użyj trepie mózgu bo jedyne co ci w życiu zostanie to będziesz sam ty, mountain dew i czipsy, które będziesz żreć patrząc na ANIA.JPG. Jak jesteś taki wspaniały, napisz książkę o swoim życiu, i podeślij mi do domu. Przyda mi się coś czym będę mógł sobie wytrzeć dupę w toalecie, ale twoimi słowami, i tak bardziej bym sobie tą dupę ubrudził, niż wyczyścił. Nie pozdrawiam - wyjdź z domu, znajdź kolegów, nie wracaj. Burak i tyle.

• Lubię to! 2
Opublikowano

No.bardzo.szkoda.że.odchodzisz:/

Szczerze.byłeś.jedną.z.nielicznych.osób.na.forum.które.tak.szanowałem.i.szanuję.zawsze.lubiłem.czytać.twoje.posty.bo.niektórych.intelekt.jest.naprawdę.bardzo.niski.a.twoja.wiedza.i.poziom.jest.na.bardzo.wysokim.szczeblu.szkoda.że.taki.redaktor.odchodzi.

Mam.nadzieję.że.jeszcze.wrócisz.do.nas.jak.cie.na.taczkach.do.lasu.wywiozę! :D

Dziękuję.i.powodzenia

Także.uszanowanko :hi:

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Nie obwiniaj Little za swoją nieaktywność. Osobiście nie zabrałbym Ci rangi bo jestem zbyt uprzejmy i wyrozumiały. Natomiast Little jest odzwierciedleniem i nie patrzy na relacje, kieruje się tylko i wyłącznie regulaminem.

Trzymaj się, mam nadzieje jednak że jeszcze nas odwiedzisz 

Z wyrazami szacunku,  :hi:

Opublikowano

Ty uważasz mnie za niedojeba? Zastanów się chłopcze, jak będziesz mieć logikę, sinusy srusy tangensy i inne gówna, to ci nawet mama tego nie odrobi. Ja mam jakieś ambicje w życiu, a to że mam problemy w szkole z matematyką, to jest moja osobista sprawa. Jak będziesz miał zamiar do każdego się dopierdalać nie wracaj na forum, nie potrzeba nam tutaj takiej osoby jak ty. Użyj trepie mózgu bo jedyne co ci w życiu zostanie to będziesz sam ty, mountain dew i czipsy, które będziesz żreć patrząc na ANIA.JPG. Jak jesteś taki wspaniały, napisz książkę o swoim życiu, i podeślij mi do domu. Przyda mi się coś czym będę mógł sobie wytrzeć dupę w toalecie, ale twoimi słowami, i tak bardziej bym sobie tą dupę ubrudził, niż wyczyścił. Nie pozdrawiam - wyjdź z domu, znajdź kolegów, nie wracaj. Burak i tyle.

Z tego co zauważyłem w podaniu masz 16 lat, więc po pierwsze nie "chłopcze", a po drugie nie znam 16-latka, który by w tym wieku miał sinusy i użalał się  tak bardzo nad swoim życiem jak ty teraz to robisz... uwierz mi, jeszcze nie znasz życia.

Skoro masz tą "logikę", to powiedz mi jakim cudem skoro nie mam czasu mógłbym obżerać się i oglądać rzekomą ANIA.JPG? Nie błysnąłeś. Prędzej mógłby to zrobić Twój idol, bo przecież to on tu jest cały czas aktywny.

Nie przypominam sobie, żebyśmy przeszli na "ty", a już na pewno nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek bluzgał w Twoją stronę, więc panuj nad swoimi szczeniackimi emocjami.

Masz poparcie od osób, które są stosunkowo krótko na tym forum, nie znają sytuacji z tym V@, która kiedyś zaistniała, więc takie posty na lizodupstwo naprawdę są nie na miejscu.

@Dudnes, Little nie patrzy na relacje, bo ma je z każdym użytkownikiem jakieś zadarte, oprócz tych co są tu dwa tygodnie i lizaniem XYZ próbują osiągnąć nie wiadomo co.

Zamknijcie już ten temat, pożegnałem się, starczy.

Essa dla prawdziwych mordek, a dla tych lizodupów wielkie współczucie i trzymanie kciuków za wyrośnięcie na kogoś w tym świecie.

PS. Nigdy w Internecie jak i w realnym świecie nie użyłem tylu wulgarnych słów do jednej osoby, ale sytuacja tego wymaga, dlatego wszystko za przeproszeniem.

• Lubię to! 2
Opublikowano

No właśnie, będziesz w technikum czy liceum to poznasz sinusy. Widać, że nie masz kolegów po tym co piszesz. W 1 tech. jest już troche więcej niż w gimnazjum ;)

Opublikowano

No właśnie, będziesz w technikum czy liceum to poznasz sinusy. Widać, że nie masz kolegów po tym co piszesz. W 1 tech. jest już troche więcej niż w gimnazjum ;)

Zanim cokolwiek napiszesz w czyjąś stronę upewnij się czy dana osoba nie jest od Ciebie starsza.

Opublikowano

Szkoda ze odchodzisz mordko, fajnie było zawsze z tobą posiedzieć i porozmawiać. Byłeś bardzo ogarniętym użytkownikiem z którym zawsze można było zrobić coś śmiesznego :D Mam nadzieję że jeszcze się spotkamy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.