Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam parę propozycji do zaoferowania ;) 

#1 Opiekun Serwera

Była przeprowadzana "propozycja" w strefie dla opiekunów związana z tym czy dany opiekun może przyjmować podania na admina itd. Grupa Opiekunów się na to zgodziła. Chcę to zaproponować, pokazać też innym czy wam takie coś też się podoba?

#2 Nazwa Opiekun Serwera

Jeżeli ktoś z was przeglądał dział "Pogaduchy" mógł natknąć się na moją propozycję. Teraz przedstawię ją tutaj. Uważam, że jest to bardzo łatwe do zrobienia a może pomóc zwykłym użytkownikom. Chodzi o to aby dodać nazwę "Opiekun:" pod nazwą Właściciel. 

#3 HUD - Opiekun Serwera

Ta propozycja może być nie przydatna dlatego, że chodzi mi o to aby na danym serwerze pokazywał się taki napis HUD na czacie : Opiekunem serwera jest: @.:Tomek:.

# Sklep 24/7

Chciałbym zaoferować dodanie do naszego sklepu takich opcji :

# Szlugi

# Waluta P ( Waluta P - specjalna waluta na serwerach COD MOD )

# Ogłoszenie - Pytanie Dudnes 

Nie które osoby o tym wiedzą lub nie. Chciałbym ogłosić a zarazem zapytać się Dudnesa czy wyraża zgodę na zamianę pluginu : BF2  na  ZM. 

Poprosiłem Mr_Danio o napisane paczki ZM tą, którą wam prezentowałem na TS. Paczka jest już napisana w 60%. 

Opublikowano

1.Tak

2.Tak

3.Skoro jest 2, to jestem na nie

4.Sklep nie mam zdania

5.Zombie Mod, kategorycznie odpada

Opublikowano

1. Tak

2. Tak

3. Nie

4. Nie

5. Nie wiem czy akurat ZM jeśli była by możliwość zmiany to jednak coś innego

Opublikowano

1. Będzie wprowadzone, nie wiem czemu piszesz tutaj o tym.

2. Spoko.

3. Niepotrzebne na maxa.

4. -

5. ESL mapki dobry pomysł.

Opublikowano

Może weźmiemy jeszcze bilbord wykupimy w Warszawie "Opiekun Serwera : Tomek", nie wiem co ty się tak na to uwoziłeś.

Na serwerze w zakładce "Kontakt", jak na Cod 701 mogę dodać "Opiekuna", no i w say także mogę dodać.

Pod kategorią serwerów jestem na nie.

Co do szlug to była taka opcja ale chyba została usunięta bo nikt nie był zainteresowany ;)

• Właściciel
Opublikowano

Opiekun serwera nie może i nie będzie mógł przyjmować podań na Admina z tego względu, że nie ma ani konta w sklepie ani danych ftp, aby dodać Admina, a to że przyjmie podanie i później wyższe rangi muszą dodawać to nie ma sensu całkowicie. Z początku chciałem dodać w działach także Opiekun Serwera, ale nie dodałem a czemu? już tłumaczę... Większość ludzi będzie myślała, że opiekun serwera zajmuje się serwerem pod względem technicznym i będą zapewne zgłoszenia do opiekunów o błędach czy propozycjach indywidualnych. Informacje w advert myślę, że nie są potrzebne. Jest jedynie podany kontakt do właściciela serwera, a jeżeli ktoś chciałbym skontaktować się z opiekunem to zapewne uda się na forum szukając kontaktu. Zombie mod zamiast BF2? nie wiem czy to jest dobry pomysł, ostatnio zmieniamy te serwery i niby narazie wychodzimy na + lecz też bez przesady. Większość z was myśli, że bf2 jest słabym modem i dlatego warto go zmienić, a nie do końca styka się to z prawdą. BF2 stoi pusty praktycznie dlatego, że nie ma reklamy. Na cod'y są dosyć często kupowane reklamy i dlatego też, gdy nawet nie ma reklamy to gra te 10-15 osób na serwerach, gdybym zaczął kupować reklamy na BF2 także zacząłby funkcjonować jak kiedyś 21/22. Nie skreślam całkowicie zmiany moda, jeszcze nad tym pomyślę.

• Właściciel
Opublikowano
tematzamkniety.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.