Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, ostatnio ludzie skarżyli się na VIP'a, że ma lekko za dużo HP. Uważam tak samo, że 105 to jest dużo bo jednak często widać, że da się hita za 103HP na dużą odległość co daję szanse przeciwnikowi z VIP'em na obrócenie się i zabicie gracza. Niby wymiana jeden za jednego hita, ale VIP to przeżyje, więc proponuje zmniejszyć HP VIP'a do 103, albo klasyczne 100 i żeby miał leczenie za fraga:
Headshot + 5 HP
Body + 3 HP
Myślę, że ta zmiana zbalansowała by VIP'a i nie stracił by on atrakcyjności, bo i tak dostaje menu broni od 3 rundy i posiada Double jumpa, kilka innych komendy takie jak ustawienie tagu, komenda !agents i dużo $ za fraga.

Edytowane przez S!alker
  • Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Według mnie 100hp i to co vip posiada oraz to co proponujesz by starczyło.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem za, 105 hp to zdecydowanie za dużo. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Moją skromną opinią zrobił bym tak.

Kevlar od drugiej rundy + wybór pistoletu - zostaje bez zmian.

Kevlar + granaty + wybór broni od trzeciej rundy - zostaje bez zmian.

Double-jump - zostaje bez zmian.

Dodatkowa kasa za fragi - z racji wyboru broni za darmo, do usunięcia (vip co 3 rundy może dropić 3/4 bronie, albo kasa ciągle na limicie)

Dodatkowe HP na start - Jak dla mnie do usunięcia, przewaga jest nieznaczna ale zdarzają się faktycznie strzały za 103/104.

Dodatkowe HP za zabójstwo - forma stałego HP za fraga +5HP / frag HS +10HP zamienił bym na lek do użycia po 3 fragach w rundzie. Z tym że 1 lek na rundę. Już wyjaśniam o co mi chodzi. Fakt że obijesz kogoś za +-80 w trakcie rundy i ktoś da 4 hedy daje vipowi znowu +- 60hp. Jeśli taki vip w trakcie rundy był by na przysłowiowego hita wdg. info od teammate zmienia to podejście do zabicia co może się skonczyć niepowodzeniem. Aczkolwiek fakt że HP samo się nie regeneruje, a vip jedyną szansę na taką regenerację zyskuje po 3 killach oraz znalezieniu czasu na użycie strzykawki daje według mnie balans takiego vipa.

Z mojej strony to tyle.

Pozdrawiam 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

mozemy zmienjszyc do 100hp a reszta zostaje , pozdrawiam 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Hp do 100 i lekki boost do hp za fraga i jest gitara

ichigo kurosaki bleach GIF

• Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Na większości serwerów zastosujemy opcję z CS2, czyli startowe 100hp ale w zamian dodatkowy healtshot od 2 rundy + 25 HP. 

• Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.