Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabij Administratora serwera 0/?

Zabij ( trzech, czterech....) graczy w jednej rundzie

Zabicia w głowę, nie ogólnie ale z wyszczególnionej broni (Deagle, M4...)

Może aby uaktywnić wojny klanowe dodać do wypraw coś typu, wygraj 50/100 wojen klanowych

Nie wiem czy dodaliście jakąś misję z perkiem lamer, jeśli nie to można dodać

Myślałem jeszcze nad misją z ratowaniem hostów, ale tego to nie ma co dodawać, wystarczy, że są paki.

Opublikowano (edytowane)

1. dodawałem taka propozycje, która została zaakceptowana

2. dodawalem taka propozycje, która została zaakceptowana

3. git

4. git

5. dodawalem taka propozycje odnośnie broni typu lamer, krowa itp, która została zaakceptowana

6. moim zdaniem nie 

Edytowane przez Beast.
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Myślę, że punkt 6 ma sens. Gdy gramy zwykłe mapy z hostami, zazwyczaj nie skupiamy się na robieniu celów – chodzi głównie o samą rozgrywkę. Natomiast przy misjach sytuacja wygląda inaczej, bo tam realizowanie celów jest naturalną częścią gry i po prostu będzie się je wykonywać.

Opublikowano

Cytat

cs_office_z

cs_rio

cs_assault_upc

cs_casa

cs_estate

cs_italy2

cs_italy

cs_port

cs_krustykrab

Wszystkie te mapy są bardzo rzadko wybierane. Żeby zrobić taką misję trzeba by prosić graczy aby zaczęli je wybierać. 

Ewentualnie dodać więcej map z hostami ale nie jestem przekonany czy byłyby wybierane częściej. 

Można by też ustawić coś na takiej zasadzie, że co powiedzmy 5 map pojawiałoby się głosowanie z samymi mapami w których te hosty są ale to już takie wymyślanie na siłę. 

Ale osobiście odpuściłbym wprowadzanie na serwer misji z hostami, bo byłaby zbyt uciążliwa dla graczy. 

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

1. Zabij x administratorów - misja mogła by trwać zbyt długo, byłaby ona uzależniona tylko i wyłącznie od nich a nie każdy ma możliwość grania w tym samym czasie, co niektórzy nie trafili by na niego przez tydzień zapewne. 
2. Misja zbyt łatwa, aktualnie jest x zabić w ciągu mapy.

3. Chodzi Ci o nową wyprawę? Aktualnie ciężko by któryś klan miał chociaż 20 wojen 

4. Nowe misję na bronię z perkow zostały dodane

6. Patrząc na grę/rozgrywke i wybór map jest to teoretycznie niemożliwe. Gracze często nawet nie chcą grać map z hostami bo zwyczajnie ich nie ratują więc dlatego też tych map jest mniej i nie są one wybierane, taka misja trwała by o wiele dłużej niż z rozbrojeniem bomby a już na to są narzekania że trwa zbyt długo 

• Lubię to! 1
Opublikowano
9 minut temu, kolin napisał(a):

1. Zabij x administratorów - misja mogła by trwać zbyt długo, byłaby ona uzależniona tylko i wyłącznie od nich a nie każdy ma możliwość grania w tym samym czasie, co niektórzy nie trafili by na niego przez tydzień zapewne. 

Nie byłoby tak źle, niektórzy admini są bardzo aktywni jak np. @  Eszkere :P są też tacy co wchodzą regularnie @  cerdo paro siempre i @  Rudy TBTT , a przy resecie może częściej będą się też pojawiać pozostali admini. Myślę, że dałoby się to ogarnąć o ile nie byłyby to jakieś duże liczby do wykonania. 

17 minut temu, kolin napisał(a):

3. Chodzi Ci o nową wyprawę? Aktualnie ciężko by któryś klan miał chociaż 20 wojen 

Myślę, że jest to właśnie spowodowane tym, że nikomu się nie chce ich odpalać, bo niewiele dają. A jakby dodać nową wyprawę byłby już jakiś większy cel ich odpalenia. 

Z pozostałymi punktami się zgadzam :) 

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

W obecnym sezonie pojawiło się sporo nowych typów, kolejne zapewne dodamy na następny reset. 

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.