Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nazwa: S. Premium - Kolekcjoner Dusz

Statystyki: do ustalenia

Broń: Ak47/M4/SG-552/Galil - a może i inna, do ustalenia

Umiejętność: Po fragu kradnie dusze (max. 10 - do ustalenia), każda dusza daje dodatkowe +10hp, +5 kondycji i +2dmg. Z każdą zdobytą duszą staje się coraz bardziej widoczny przez "aurę", która za nim się pojawia (coś w stylu traili z deathrunów albo świecenie postaci po prostu). Po zdobyciu wszystkich dusz ma 2 blokady pocisku na start każdej rundy. Po śmierci traci wszystkie dusze.

Klasa nie posiada nic poza statystykami niezależnie od lvla dopóki sama sobie tego nie zdobędzie i nie utrzyma. Ma zablokowane większość perków, poza tymi co dają honor/expa i nie mają wpływu na statystyki/dmg/blokowanie pocisków. Można też zmniejszyć ilość dusz i zrobić tak żeby resetowały się co rundę, ale dawały więcej (wtedy do podmiany nagroda za zdobycie wszystkich dusz - np. berserk na 5-10s podwajający te statystyki), bo przy resecie co runde jest praktycznie niemożliwe zdobyć 10 ze względu na ograniczoną ilość graczy.

Edytowane przez iNyols
  • Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Właściciel
Opublikowano

Sam pomysł na klasę nie jest zły ale wydaje mi się, że taka klasa bardziej oddałaby na Diablo niż COD. 

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

W moim wyobrażeniu ta klasa jest na tyle unikatowa, że pasuje pod oba tryby. Rzeczywiście z takim opisem, który podałem bardziej pasuje pod diablo, ale według mnie może zagościć na obu serwerach. Na codzie można ją nazwać np. Kolekcjoner Zabójstw lub coś w tym stylu.

@EDIT: Oczywiście @ Kozonowicz :)  zgodzę się z Tobą, niemniej jednak można dopasować ją do realiów coda i usunąć traile, zamiast aliena zrobić żołnierza. Propozycja klasy pojawia się ode mnie ze względu na ankietę, nie jestem w stanie powiedzieć czy potrzeba nowych klas czy nie, w każdym razie pomysł z perkiem też uważam za fajny.

Edytowane przez iNyols
  • Lubię to! 1
  • Inwestor
Opublikowano

Fajny pomysł na klasę, ale zgodze się z tym, że to bardziej pasowało by do Diablo Moda. Te umiejętności średnio pasują do Coda, biorąc pod uwagę szczególnie te traile i świecące efekty. O ile kamuflaż niewidki, czy taki M4 u elektryka piorun, mógłby ktoś uznać za też nierealistyczne i magiczne, ale mimo wszystko w gruncie rzeczy jeśli tak podchodząc pod prawdziwa realistykę, zrozumiałe mechaniki min kamuflaż jak maskowanie się w trawie jako snajper, albo elektryczny M4, można już skojarzyć z paralizatorem, to już te traile i efekty świecące, mocno wchodzą w ten klimat fantasy pod Diablo, jednak CoD jest raczej nastawiony na lekki realizm. Na moje CoD ma już wystarczająco dużo klas, ze zbliżonymi nazwami danych klas, dlatego lepiej w dalszym ciągu skupić się na usrpawnianiu, ulepszaniu tych, które obecnie istnieją. Powstała nawet ankieta dotycząca propozycji nowej klasy, ale patrząc na obecne które są, trudno byłoby wymyślić zbliżoną nazwę, która pasowałaby do reszty. Na ten moment i tak jest w czym wybierać, a też co za dużo to nie zdrowo. Natomiast przerobienie tego pomysłu na perk byłoby według mnie bardziej rozsądnym wyborem, tylko bez traili i efektów świecących, żeby nie kojarzyło się to bardziej z fantasy.

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.