Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, problem jest taki, że jak jest limit na AWP i w danej rundzie próbuje wziąć z menu AWP, pojawia sie limit i menu znika.. nie mogę wybrać innej broni.

Jeśli jest to celowy zabieg to jest to przeszkadzający, bo czasami na początku mapy nie ma się odpowiedniej ilości $, żeby kupić np. M4 i trzeba kupić coś tańszego a posiadanie SVIPA powinno być na tyle premium, żeby nie martwić się o posiadanie lepszej broni. 

Pozdrawiam!

@ Mentos. a to też jest beznadziejne, miałam tak milion razy - posiadając svipa brzmi to jak jakiś żart 

Edytowane przez miszejla
odpowiadam
  • Lubię to! 5
  • Premium
Opublikowano

Najlepsze jest to, że mając SVIP-a, wybierasz awp, celujesz w przeciwnika, a nagle Ci zabiera tą broń :pikafacepalm:

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Właściciel
Opublikowano
  • Gdy AWP jest zablokowane (limit/za mało graczy), menu się ponownie otwiera zamiast znikać
  • AWP Limiter - AWP nie jest już zabierane w trakcie rundy, tylko blokowane przy próbie pobrania

Prosiłbym o feedback, czy jest okej po wprowadzonych zmianach. 

• KAT 1
  • Uwielbiam 2
  • Admin ONLY DD2
Opublikowano

Jest Ok już, choć jak masz awp w następnej rundzie jak jest limit to masz ja chyba że wybierzesz broń inna. Myślę że to nie przeszkadza. Choć może ktoś się znajdzie co będzie płakać że zamiast 2 awp team będzie miał 4 🫢 ale tak to wszystko git już 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

No tu akurat jest większy problem bo mógłbym dodać usuwanie na spawn takich awp jak ktoś przechwycił z poprzedniej rundy ale wydaje mi się że większy problem byłby ze strony graczy o to niż w niektórych rundach +1 awp więcej w team. 

Opublikowano

Uważam, że tak jak obecnie może zostać. Ja nie miałem problemu ze znikającym menu broni, ale znikające awp w trakcie rozgrywki już tak i to było denerwujące. Myślę, że 1 czy 2 awp więcej nikomu nie zaszkodzi.

Ja bym zostawił jak jest.

• Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dobrze w takim razie zostawiam, w razie jakiś problemów prosiłbym wtedy o nowy temat. 

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.