Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak .

Wszystko czym będą pykać sobie ponad przeciętni gracze będzie dla Was do nerfa. 

Przykład jest prosty : Gdy przeniosłem poziom z Iluzjonisty na Obrońce od razu był płacz że się nie da grać i oczywiście nerfik szybko wszedł w życie.

W poprzednim sezonie gracz o nicku "Pao er aoenis eitt svin" również był nie do zabicia tylko że się nie wyróżniał i nie potrzeba było wszczynać żadnych tematów. 

Wystarczyło że 3 mocniejszych graczy jak Kamlos, Beast i skromnie mówiąc R4dzi0 przeniosło się na klasę Rusher już zaczyna się "płacz" na forum. 

Proponuję lepiej trochę grać i czerpać frajdę a mniej się spinać w grze jak i na forum gdyż wszystko Wam nie pasuje. 

Pozdrawiam R4dzi0 <3 <3 <3

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Już z tymi obrażeniami  to nie przesadzajmy przecież ta klasa ma właśnie XM zrobionego ze , jak podejdzie na blisko to bije dużo ale juz na daleko to bijesz po 20 

Snajpera też będziemy nerfic bo po 140 bije 1 hitem :) 

Edytowane przez Kamlos
  • Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

klasa ma grubo przesadzony dmg... 200+ lvle destrukcyjnie wpływają na ilość graczy na serwerze...konkretnie tą klasą... full konda + bindy naa forwarda i jedyne co sie chce to iść na inny serwer. Lvl lvlem ale nowego gracza to to raczej nie zachęci do gry. 

ps. snajperem trzeba trafić.

Edytowane przez Guma
Opublikowano

200lvle + wpływają destrukcyjnie xD

Chyba chodzi o to w CoD modach ? Jeżeli się komuś nie podoba po to są serwery FFA , 4FuN ? 

Resety na serwerze są dość często na tyle że 5Rozdział w klanie ukończyć jest trudno. 

Dalej uważam że gracz który jest mierny nawet z dużym levelem nie będzie potrafił otwierać tabeli...

Po resecie serwer był pełny 32/32 sloty i z tego co pamiętam gracze z najlepszymi statystykami byli i wtedy tacy sami tak jak i teraz z większymi poziomami 

Opublikowano

Nie będę umniejszał , ale @ R4dzi0 grasz tylko dobrze bo masz prawie full lvl, a co za tym to normalne, że gracze będą narzekać , że kogoś nie da się zabić, dla mnie nie jest problematyczny rusher do zabicia , bo ta klasa grana od początku nie oddaje tego co na wyższym poziomie. Może zamiast 10s przyśpieszenia zmniejszyć do 7-8 , a widzę ,że aktualnie ma dwukrotne użycie tej umiejętności.

• Lubię to! 1
Opublikowano

@  cerdo paro siempre  Mnie dziwi tylko jedna rzecz. 

Było grane iluzjonistą, płacz i oczywiście nerfy 

Potem wszedł Obrońca gdzie ExyvL i Coffeee <3 grali też nim od początku tylko się nie wyróżniali , dopiero po zmianie zaczęły się tematy na forum aby coś w nim zmienić 

Na Ducha się zmieni zaraz też będzie problem że ma dwa razy przenikanie przez ściany i UZI za mocno i szybko bije... 

Ludzie przez to samo i w realnym życiu do niczego nie dochodzą, bo tylko wiecznie narzekają 

Tyle ode mnie, bo to czasem szkoda się nadmiernie produkować

Opublikowano

Bez przesady Krupik ze będziemy nerfic kazda klasę. Rusher jest od bardzo dawna tylko po prostu nikt nie przenosił na niego 150lv+. W takiej sytuacji wszystkie klasy powinny byc badane przez Ai 24/7 i ustawione godziny resetu serwera aby wprowadzic zmiany XD.

Radzio ty tez juz nie bądz ego top ze każda klasa co nie wybierzesz to jest ZA DOBRA NO ZA DOBRA ale dzięki twojemu skilowemu podejsciu ;)

Jakby nerfy miały wynikac z umiejętności graczy to czasem buffy by sie przydały haha :D

Krupik za długo chyba tutaj nie gra i nie rozumie ze każda dynamiczna klasa na początku jest ussles a z poziomem 100+ może zbierać kille.

Ja obecnie bym nie robił nic, zaraz ktoś przeniesie na wsparcie ogniowe i się okaże ze wsparcie będzie bez rakiet bo za dużo "bijOM"

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

jak jeszcze rozumiem nerf obrońcy, któremu bijesz na wyższym lvlu tyle co nic, tak zupełnie nie rozumiem nerfienia rushera. na daleko jest totalnym brickiem i z łatwością idzie go zabić, sam wiem bo grałem na kacie i spływal dość łatwo, tak jak już ktoś wyżej napisal, zawsze jak przerzucisz wysoki lvl na dowolną klasę to będzie jakieś ,, ale " bez sensu jest nerfić wszystko po kolei, chociaż daliśmy inspiracje dla innych graczy żeby grać Rusherem bo już połowa serwera na niego weszla :jasperkekw:

Edytowane przez Beast.
Opublikowano
10 godzin temu, R4dzi0 napisał(a):

@  cerdo paro siempre  Mnie dziwi tylko jedna rzecz. 

Było grane iluzjonistą, płacz i oczywiście nerfy 

Potem wszedł Obrońca gdzie ExyvL i Coffeee <3 grali też nim od początku tylko się nie wyróżniali , dopiero po zmianie zaczęły się tematy na forum aby coś w nim zmienić 

Na Ducha się zmieni zaraz też będzie problem że ma dwa razy przenikanie przez ściany i UZI za mocno i szybko bije... 

Ludzie przez to samo i w realnym życiu do niczego nie dochodzą, bo tylko wiecznie narzekają 

Tyle ode mnie, bo to czasem szkoda się nadmiernie produkować

exyvl który nie narzeka to chyba najlepszy dowód na to że obrońca jest za mocny XD

• Właściciel
Opublikowano

Rusher bije dużo i to jest całkowicie normalne skoro ma M3 i XM1014. W dodatku szansę na insta kill, ale panowie weźmy pod uwagę to, że ta klasa jest tylko grywalna na krótki dystans, na daleko rushera położy każda klasa która posiada jakiś rifles. Aktualnie nie widzę powodów aby dawać nerfa tej klasie. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.