Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O cie bajer, tego z tym x nie wiedziałem :) Panowie ja na dzisiaj spokój już, bo trzeba sie odświeżyć trochę i gdzieś się przejść. Jutro znowu top1 :D Hahaha

Ale teraz na swoim nicku ;) :P 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ale teraz na swoim nicku ;) :P

To był mój nick, ale gram na tym [$] Pomagam - bo ja pomagam :D Koczan to wie, bo z nim gadałem na Ts :P

• Lubię to! 1
Opublikowano

O cie bajer, tego z tym x nie wiedziałem :) Panowie ja na dzisiaj spokój już, bo trzeba sie odświeżyć trochę i gdzieś się przejść. Jutro znowu top1 :D Hahaha

Miałeś top1 bo dopiero co wystartowała sesja xD Taki mały byłeś ;'3

Dzisiaj u kuzyna znów byłem top2, ale ss nie mam ;/

• Lubię to! 1
Opublikowano

Miałeś top1 bo dopiero co wystartowała sesja xD Taki mały byłeś ;'3

Dzisiaj u kuzyna znów byłem top2, ale ss nie mam ;/

Nie liczy się masa, liczy się ranking :D Hahaaha elegancko wystartowałem i było top1 ,3

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie liczy się masa, liczy się ranking :D Hahaaha elegancko wystartowałem i było top1 ,3

Hehe Ty byłeś TOP 1 a ja byłem tak dobry, że tabela była za mała i mnie na niej nie było ;) :P

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Tak wciąga, że aż temat podepnę :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wczoraj się upaliłem z dziewczyną i grałem z nią w to ponad 3 h ;o nawet nie wiedzieliśmy kiedy nam to tak szybko zleciało ;d gra fajna ale gra na nerwach ;d

Skoro z dziewczyna to jak dla mnie zmarnowane 3 godziny :-P

DMRZ czekam na poradnik. Skad wziac te ip

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze to już mnie znudziły te kulki ;/ Wypaliłem się ;/

nie mialo sie co wypalic bo lamisz w kulki  XD zawsze przez ciebie przegrywamy :P

• Lubię to! 1
Opublikowano

No musze się wam Panowie i Panie przyznać, że zagrałem w szkole i byłem 6 ;) tak więc proszę o owację dla mnie xD

• Lubię to! 1
Opublikowano

Grałem w gre, bardzo ciekawa lecz nie dla mnie ^^. Jak kolega wyżej napisał, połowa serwerów jest przepełniona przez Hajsy i #RZCW 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Grałem w gre, bardzo ciekawa lecz nie dla mnie ^^. Jak kolega wyżej napisał, połowa serwerów jest przepełniona przez Hajsy i #RZCW

Załóżmy własny "klan" i będziemy ich tępić.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.