Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym sie odnieść do nowej mocy jaką jest Fake Kurczak. Ostatnio wchodze na serwer chlopaki mi wytlumaczyli jak to dziala, zobaczylem sam i stwierdzam ze nie wiem kto normalny dopuscił taka moc do puli to jest kura którą bardzo cieżko trafic i często trzeba liczyc na szczescie i jeszcze wybucha i zabija wszystko do okoła nie ważne czy sciana czy gosc jest na pietrze i  tak zginie troche to nie logiczne wiec proponuje cos z tym zrobic bo to jest tak bardzo niezbalansowane ze to głowa mała. Trzeba by było zmniejszyć czas moze bo bieganie takim kurczakiem przez 15 sekund to jest przesada. Żegnam

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

czas sterowania kurą - 7,5s
działanie detonacji na zasadzie ulepszonego granatu

myślę że coś takiego było by git

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Zgadzam się, że moc jest zbyt OP.

Dwie propozycje zmian ode mnie:

1/ zostawić tak jak jest, ale umierasz jak kurczak wybuchnie (kurczak-samobójca) 

2/ nie możesz sterować kura - po użyciu jesteś zamrożony i możesz się detonować ręcznie, albo wybuchasz gdy ktoś w Ciebie strzeli - to dalej by było op, ale zmuszałoby do strategicznego rozstawiania się kurą i myślę, że mogłoby być ciekawe - i nazwa by też bardziej pasowała. Obecnie to raczej  kura na sterydach, niż fake kurczak 😆.

to co moi przedmówca proponuję też spoko. 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Odnosząc się do wypowiedzi Tersona, można dodatkowo rozważyć wprowadzenie rozwiązania, w którym po zamianie w kurczaka gracz ma tylko 1 HP, ale nadal zachowuje możliwość sterowania postacią. W obecnej formie ta ranga jest po prostu za mocna. Stoisz na midzie na Mirage za skrzynkami, kura wybucha na środku mida i giniesz bez realnej szansy na reakcję. To kompletnie rozwala balans.

Ta umiejętność zdecydowanie powinna dostać nerfa, zarówno pod względem działania, jak i ogólnej siły. Można też pomyśleć nad zmianą nazwy, np. na „Samobójczy Kurczak”, bo obecna tylko podkreśla, jak bardzo jest przesadzona. Dodatkowy problem to losowanie tej rangi, która pojawia się średnio co 1–2 rundy w przeciwnej drużynie, co robi się po prostu frustrujące. Dobrym ograniczeniem byłoby też to, żeby tej mocy można było użyć tylko raz.

Edytowane przez CARROTKA
  • Lubię to! 2
  • Admin CS2 LOSOWE MOCE
Opublikowano

Poza tym jest oczywiscie zbugowany.

Miałem dwie śmieszne sytuacje:

1) Biegłem zamieniony w kurczaka zeby wysadzic ludzi, gdy ktos mi go ukradl przez kradziez mocy. Magicznie pojawila sie moja postac w tym miejscu gdzie bylem kurczakiem w chwili kradziezy i mnie zabili. W takiej sytuacji oczywiscie powinno cofac na miejsce zamienienia.

2) Zuzylem kurczaka, 20s do nastepnej zamiany. Lece sobie midem ale nikt do mnie nie strzela i nagle wybucham. Okazalo sie, ze rowniez "magicznie" dalej bylem kurczakiem.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Zmieniłem cooldown z 15 sekund na 60 sekund

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.