Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie!

Pytanko

Czy będzie jakaś zmiana odnośnie HEALTHSHOT'a ?

Nadal nie widać kiedy jest używany ( MODEL jakiś albo COŚ ) i jakby dało radę rzeczywiście coś z nim zmienić...

Propozycja

Czy jest możliwość zmiany w tej liście która widnieje z prawej strony? ( OBSERWUJĄCY ) no wiecie kiedy martwi nas podglądają.

Czy można zrobić, żeby ta lista była niewidoczna? Graczom o mniejszej rozdziałce to przeszkadza, nawet myślę, że inni też by się obyli bez tego.

Może coś pomanipulować z HUD...

Podnoszenie

Super, że jest, ale proponuje aby dawało 50HP, a nie 100HP ( traktujmy jak zastrzyk adrenaliny w serducho ).

Pozdrawiam!

Edytowane przez Vito Małkers X
  • Właściciel
Opublikowano
3 godziny temu, Vito Małkers X napisał(a):

Propozycja

Czy jest możliwość zmiany w tej liście która widnieje z prawej strony? ( OBSERWUJĄCY ) no wiecie kiedy martwi nas podglądają.

Czy można zrobić, żeby ta lista była niewidoczna? Graczom o mniejszej rozdziałce to przeszkadza, nawet myślę, że inni też by się obyli bez tego.

Może coś pomanipulować z HUD...

komenda /spect

Pytanko

Czy będzie jakaś zmiana odnośnie HEALTHSHOT'a ?

Nadal nie widać kiedy jest używany ( MODEL jakiś albo COŚ ) i jakby dało radę rzeczywiście coś z nim zmienić...

Wyleciało mi to totalnie z głowy, wrzuciłem już na serwer

podgląd; https://streamable.com/06n6yl

Podnoszenie

Super, że jest, ale proponuje aby dawało 50HP, a nie 100HP ( traktujmy jak zastrzyk adrenaliny w serducho ).

Tutaj potrzebuje wypowiedzi większej ilości graczy, aby podjąć jakieś zmiany

@ Admin ONLY DD2

• Lubię to! 1
Opublikowano

co do podnoszenia to chyba początkowo o ile się niemyle to było dawane 50hp, a jak się myle to dla mnie git 50hp, a nie 100 po w końcu dodatkowo życie jest za op z 100hp, a w dodatku jeszcze i tak można tą osobe uleczyć, więc jestem za 

prosze zmiencie to wkur**** healthshot na granaty leczące lub coś innego, bo chyba nie ma nic bardziej denerwującego niż branie kosy i czekanie aż cię uleczy plus jeszcze, że spamisz to G, a dostajesz powiadomienia na czacie, że już to użyłeś, a nawet nie wiesz kiedy 

a jako admin jeszcze mogę dodać propzycje o dodanie komendy toggle_adminlisten, bo już nie raz pisano mi, że ktoś się wyzywa albo coś się dzieje, a notoryczne siedzenie na spekcie albo specjalne wchodzenie, żeby zobaczyć po fakcje to sami wiecie

• Lubię to! 1
Opublikowano
23 minuty temu, :SAD( napisał(a):

co do podnoszenia to chyba początkowo o ile się niemyle to było dawane 50hp, a jak się myle to dla mnie git 50hp, a nie 100 po w końcu dodatkowo życie jest za op z 100hp, a w dodatku jeszcze i tak można tą osobe uleczyć, więc jestem za 

prosze zmiencie to wkur**** healthshot na granaty leczące lub coś innego, bo chyba nie ma nic bardziej denerwującego niż branie kosy i czekanie aż cię uleczy plus jeszcze, że spamisz to G, a dostajesz powiadomienia na czacie, że już to użyłeś, a nawet nie wiesz kiedy 

a jako admin jeszcze mogę dodać propzycje o dodanie komendy toggle_adminlisten, bo już nie raz pisano mi, że ktoś się wyzywa albo coś się dzieje, a notoryczne siedzenie na spekcie albo specjalne wchodzenie, żeby zobaczyć po fakcje to sami wiecie

popieram w 100000% !

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano
39 minut temu, :SAD( napisał(a):

Przecież healtshot sam się nie uruchomi, musisz nacisnąć g na nożu a raczej nikt co chwile nie próbuję wywalić kosy, więc nie wiem gdzie tutaj jest problem. 

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Dudnes napisał(a):

Przecież healtshot sam się nie uruchomi, musisz nacisnąć g na nożu a raczej nikt co chwile nie próbuję wywalić kosy, więc nie wiem gdzie tutaj jest problem. 

nawet missclickiem mozna g nacisnac a zazwyczaj sie z nozem biega

zmiencie to po prostu i mysle ze wszystkim sie bedzie podobac

Edytowane przez :SAD(
  • Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Nie widze najmniejszego sensu, żeby zmienić leczenie na specjalny granat który w praktyce jest gorszy, jak miss clickiem można nacisnąć G?

• Lubię to! 1
Opublikowano

normalnie to niech inni się też wypowiedzą czy są za z granatem

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

tzn. nie żebym był upierdliwy ale nóż +g, aktualnie jest nawet dodany model healtshota więc każdy będzie wiedział, że go użył jest bardziej praktyczne niż dodawanie specjalnego granatu, wybieranie go i rzucanie sobie pod nogi? @  :SAD( wbij teraz na serwer i sam oceń bo był update 

• Lubię to! 1
Opublikowano

ta, ale pod granat nawet mozna binda zrobic, ale okej niech bedzie 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Odkąd widzę, że mam strzykawkę klikając G to lepiej, ale jeśli byłaby zmieniona na GRANAT LECZACY to też przydatne czemu nie?

Opublikowano

Co do podnoszenia to również jestem za 50HP. Uważam, że to i tak za dużo biorąc pod uwagę, że dostajemy w rundzie drugą szansę 👍🏻

Skoro mowa też o HS to mi osobiście wszystko jedno, ale gdyby ode mnie to zależało to ja bym zostawił jak jest.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Zmieniłem zdrowie wskrzeszonego gracza na 50 hp.

Healtshot pozostaje aktualnie bez zmian. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.