Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bardzo chętnie bym taki tag kupił za monetki na serwerze tym bardziej, że serwer w 50% jest już przepalony to można to wprowadzić.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Zgadzam się, serwer dzisiaj jak nigdy był aktywny i zrobiła się miła atmosfera, każdy był zadowolony i kultura panowała, a wszystko dzięki "67, i do pieca". Więc jestem za.

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem przeciw, rozumiem że teraz to jest na „topie” ale dodanie tego tagu spowoduje nadmierne i uporczywe przeszkadzanie w rozgrywce oraz nadużywanie mikrofonu, 

tak jak to wyglądało w ostatnim czasie, młodsi gracze próbują być na topie lecz starsi gracze przychodzą pograć na „luzie” a nie wysłuchiwać osób w wieku 14-17lat wymawiających 50 razy „SIXSEVEN/I DO PIECA” 

ta jestem już starym zgredem

i mi przeszkadzają takie rzeczy :p

Edytowane przez Gruby2k
Vio  

Gracze nie nadużywali mikrofonu tylko dobrze się bawili, nikt nikomu nie przeszkadzał po za tym, każdy dawał info więc nie widzę problemu.

• Haha 1
  • Wrr 4
Opublikowano

jestem za zdecydowanie wykupił bym ten tag od razu po jego wyjściu jest on bardzo eszkere sigma skibidi jest on również bardzo tuff🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

• Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Chciałbym wyrazić pełne poparcie dla propozycji wprowadzenia na serwerach nowego tagu [67]. Uważam, że jest to pomysł nie tylko świeży i kreatywny, ale również doskonale wpisujący się w charakter naszej społeczności. Tego typu inicjatywy wzbogacają atmosferę serwera, dodając jej humoru, lekkości oraz unikalnego stylu, który wyróżnia nas na tle innych platform.

Tag [67] mógłby stać się pretekstem do tworzenia ciekawych interakcji między użytkownikami, budowania pozytywnego klimatu oraz rozwijania wspólnego języka, który łączy społeczność. Takie elementy, choć na pozór drobne, często mają ogromny wpływ na integrację i zwiększenie zaangażowania członków serwera.

Wprowadzając ten tag, pokazalibyśmy otwartość na nowe, nieszablonowe pomysły oraz gotowość do rozwijania naszego serwera w kierunku bardziej przyjaznego i dynamicznego miejsca. Jestem przekonany, że [67] szybko zyskałby sympatię użytkowników i przyczynił się do jeszcze bardziej pozytywnej atmosfery.

Z pełnym przekonaniem rekomenduję rozważenie realizacji tego pomysłu...

Screenshot_1.png

• Wrr 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Muszę przyznać, że propozycja wprowadzenia tagu [67] na serwerach brzmi absolutnie wyśmienicie. To ten rodzaj pomysłu, który z jednej strony bawi, z drugiej — nadaje całej społeczności odrobinę charakterystycznego smaczku. Gdyby taki tag pojawił się w ofercie, bez wahania dołączyłbym do grona jego wielbicieli — kupiłbym go natychmiast i nosił z dumą, niczym odznakę wyjątkowego poczucia humoru i przynależności do naszej małej, zwariowanej rodziny.

• Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem to kuriozalna sytuacja z resztą jaki ma sens dawanie tagu 67 przywrócili byście mój ukochany tag alkoholika a nie jakieś 67 to jest chore moim zdaniem wszyscy ci co uważają że tag 67 jest tak bardzo potrzebny powinni się leczyć psychiatrycznie. Nie pozdrawiam 

Edytowane przez Vokiu_
  • KAT 1
  • Dzięki 1
  • Wrr 1
Opublikowano

Jestem za,

Wyrażam pełną aprobatę dla wprowadzenia tagu ‘67’. Uważam, że jest to niezwykle funkcjonalne i zarazem wielowymiarowe oznaczenie, które wnosi szereg istotnych korzyści. Po pierwsze, jego zwięzłość sprzyja klarowności komunikacji. Po drugie, cechuje go wysoka przystępność interpretacyjna, co znacząco podnosi użyteczność w codziennym zastosowaniu. Po trzecie, uważam, że jest to bardzo młodzieżowy skrót, który harmonijnie wpisuje się w aktualne tendencje językowe oraz dynamikę współczesnych środowisk cyfrowych. W związku z powyższym nie wnoszę żadnych zastrzeżeń wobec jego implementacji. Pozdrawiam

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

skibidibi

już dodaje 

• Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 3
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.