Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, myślę, że trzeba wprowadzić zmiany dot. fragowania na botach i naliczania rankingu. 

/top10 zabiera fun wbijania topki. Gracze, którzy wchodzą rano kręcą totalnie nierealne liczby grając i nabijając topke na botach. 

image.png.aae259aa7246577903f0f62b44e1131e.png

• Lubię to! 2
  • Sponsor
Opublikowano
3 godziny temu, 11 `kab napisał(a):

Cześć, myślę, że trzeba wprowadzić zmiany dot. fragowania na botach i naliczania rankingu. 

/top10 zabiera fun wbijania topki. Gracze, którzy wchodzą rano kręcą totalnie nierealne liczby grając i nabijając topke na botach. 

image.png.aae259aa7246577903f0f62b44e1131e.png

Popieram tą zmianę jestem tego samego zdania. :ok:
Nabijanie na botach top zbiera fan z gry inni gracze przez to cierpią, bo też, by chcieli być w top. :sus:

Opublikowano (edytowane)

A ja bym proponował, za zabicie bota, tylko frag bez punktów do rankingu, w stosunku Frag i bonus do Rankingu, proponowałbym rozwiązanie z COD WWII, dodatkowe punkty do Rangi liczone od np zabicia 3-4 graczy. 

Edytowane przez losialalem
Opublikowano

I Dodatkowo dodałbym do tego uczciwe naliczani Fragów, bez Sumy, tzw. Asysty, bo taka gra z leczeniem sama w sobie jest nie uczciwa, jeden uleczy drugi nie, ten który miał 1hp, pójdzie do kogoś uleczy się i będzie mieć pełne 100, a gość z przeciwnej drużyny zostaje z tym co miał np z 40hp.. i prosty przykład gra 2v1.. Nie uczciwie Trochę. 

Wr3dnyy  

Na przyszłość użyj opcji edytuj - upomnienie.

• Junior Admin
Opublikowano

Punkty naliczają się od danej ilości graczy na serwerze, nie ma możliwości, aby gracz wszedł na serwer i tylko na botach nabijał sobie ranking. 

Opublikowano
W dniu 5.12.2025 o 18:41, Wr3dnyy napisał(a):

Punkty naliczają się od danej ilości graczy na serwerze, nie ma możliwości, aby gracz wszedł na serwer i tylko na botach nabijał sobie ranking. 

Chyba nie do końca to działa, albo limit graczy jest za niski. Testowałem to na serwerze z może 3/4 osobami. Dragon nabijają się normalnie za każdego zabitego bota.

• Właściciel
Opublikowano

Minimum 4 graczy musi znajdować się na serwerze, aby punktacja była zaliczana do rankingu. Jeśli chodzi o zdobywanie punktów na botach, nie możemy w praktyce zastosować zasady, że za zabicie bota nie otrzymuje się żadnych punktów. Wyobraźcie sobie sytuację, w której gra 6–7 osób, a jedna z nich ma wyjątkowego pecha i w każdej rundzie trafia wyłącznie na boty, jednocześnie ginąc od prawdziwych graczy. W takim przypadku zdobywałaby wyłącznie ujemne punkty, co byłoby niesprawiedliwe. Aktualny system punktacji funkcjonuje na serwerze od bardzo dawna i był wielokrotnie omawiany. W tej kwestii nie zostaną wprowadzone żadne zmiany, ponieważ niezależnie od zastosowanego rozwiązania, zawsze pojawią się negatywne skutki.

• Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.