Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytania | .:Tomek:.

Odpowiedzi | Jaro!  :D

Cześć Jaro czy mogę przeprowadzić z tobą wywiad?

Oczywiście, ze tak.

Na sam początek wywiadu przedstaw się nam, opowiedz coś o sobie.

Mam na imię Jarek. Mam 16 lat i pochodzę z Legnicy. Interesuję się piłka nożna, lecz przez kontuzje nie trenuję od  dwóch miesięcy.

Interesujesz się piłką nożną, czy grasz w jakimś klubie?

Tak. Klub z mojego miasta czyli Miedź Legnica

Od ilu lat trenujesz już piłkę nożną?

Zacząłem już w wieku 12 lat, czyli 4 lata

Więc już jakiś staż, umiejętności posiadasz  ;) Czy wiążesz jakąś przyszłość ze sportem?

Jeśli kontuzja mi nie przeszkodzi to jak najbardziej.

Skoro jesteśmy w kategorii sportowej to powiedz mi kto jest twoją ulubioną drużyną?

Real Madryt <3

Czy wytłumaczysz nam czemu akurat Real Madryt a nie np. FC Barcelona?

Real, od dawna gra tam mój ulubiony piłkarz. Od samego poczatku mojego interesowania się piłka nożna to był ten klub. Wielkie gwiazy takie jak Zidane, CR, Figo, Casillas, Ramos. Od dawna ich podziwiam.

Rozumiem, czym się jeszcze interesujesz oprócz piłki nożnej?

Niczym, nie mam czasu aby się czymś innym interesować. W czasie wolnym to są gry komputerowe

Jakimi grami się interesujesz?, w jakie gry grasz?

Strzelanki, sportowe. Gram w Fife, CS'a, BF'a i COD

Jak zacząłeś swoją przygodę z grą Counter-Strike 1.6?

A tak szperałem po internecie w poszukiwaniu gier do pobrania i się natchnąłem  :D

Czyli powiadasz, że czysty przypadek. Nie wiem czy zauważyłeś ale dużo osób mówi teraz, że każdy przerzuca się z CS 1.6 na CS:GO czy ty uważasz, że jest to prawdą czy też nie?

Nie, sam gram w CS'a GO i można ogarnąć to i to, w 1.6 nabić formę ;p

Dobrze, myślę, że możemy skończyć temat gier i przejść w stronę naszej Sieci Serwerów. Jak oceniasz naszą Sieć?

Zajebista

Jak natknąłeś się na naszą sieć?

Szukałem jakiegoś dobrego serwera COD MOD i znalazłem  ;)

Jak widać trafiłeś bardzo dobrze  ;) Chciałeś na sieci serwer COD MOD MW3, czy jesteś zadowolony, że powstał?

Oczywiście, że jestem zadowolony. Wolę takie serwery niż klasyczne COD MOD'y. Rozkręcić go i jazda na + z hajsem ;D

Hajs na pewno jest potrzebny  :) Czy nie uważasz, że na chwile obecną mamy za duże serwerów?

Nie.

Czy są na sieci jakiejś osoby, których nie lubisz?

Little i DeoS, od samego początku mnie nie lubi  ;)

Czy uważasz, że obecna Administracja jest odpowiednia?

Wolał bym aby było o jednego vicka mniej, wiadomo o kogo chodzi.

Myślę, że każdy wie o kogo chodzi  :) Pozwól, że zejdę jeszcze w stronę Little. Co sądzisz o tym użytkowniku?

Przechwalająca się osoba, myśli ze jak ma vicka to może wszystko, pamiętamy jego faworyzacje. Krzywdzi siec, taka moja opinia o nim. Nawet nie potrafię wyłączyć kompa, 24h na dobę włączony a on może z 1/2h przed nim siedzi. Spadł z czarnego na szary, potem czarny, znowu czerwony, nie lubię go i nie polubię. Pozdro.

W ostatnim miesiącu mogliśmy zaobserwować dużą ilość osób, które opuściły sieć, co sądzisz na ten temat?

Chyba mnie odejść przez kogoś, większość zdecydowała się pójść za byłym v@ czyli Play'em. Szanując ich, ale myślę, że wrócą

Co sądzisz o naszym kochanym V@? Chodzi mi tutaj o Mr_Danio?

Zajebista mordka, najlepsza osoba na sieci (oczywiście po mnie) zapierdziela za 10, wie co robi i czego chce. Daje mi +1 za to, ze było 3 a on dalton mówi, ze 4. Zajebiście pozytywna mordka  :D

Również uważam, że jest to osoba, bez której samemu Dudnesowi byłoby trochę ciężko, a więc Mr_Danio oby tak dalej chłopie ;)Co chcesz osiągnąć na sieci Katujemy.eu?

Już swoje osiągnąłem  ;)

Dobrze, idziemy dalej  :) Jakiej muzyki słuchasz?

Rap

Kto jest twoim ulubionym raperem?

Tomasz Chada

Czy dasz nam jeden z twoich ulubionych utworów?

Oczywiście :

Już na samym początku wywiadu zapytałem się co najbardziej lubisz robić itp. A teraz porozmawiajmy sobie o tym kim chciałbyś zostać w przyszłości, co chcesz robić itp.?

Piłkarz.

Czy masz rodzeństwo?

Nie

Czy masz dziewczynę?

Tak

Opowiesz coś o niej? jak wygląda? jak się poznaliście?

Miła, czuła, z humorkiem. Około 170 cm wzrostu, brunetka z niebieskimi oczami. Poznaliśmy się na mieście, spodobała mi się od razu. Podszedłem i zagadałem ^^

No to życzę wam powodzonka  ;) Opisz nam dokładniej swoją osobę.  :D

182 cm wzrostu, 71 kg. Blondyn z niebieskimi oczami. Mój styl to prawilnie rurki, buty z Nike. ^^

Jak wygląda twój przeciętny dzień?

7 do szkoły, powrót o 16 (jak nie ma treningu, jak jest to o 18) lekcje, komputer, spać.

A powiedz mi jak ci idzie nauka w szkole? Dobrze czy tak sobie?  :D

Haha, źle ;d

Dobra nie wnikam dalej  :D xD Myślę, że zbliżamy się już ku końcowi. Odpowiedź na parę pytań  :) 

Dawaj

W skali od 0 do 10 atmosfera i profesjonalizm sieci?

Bez Little i spin 10 teraz 8

Ulubiony kolor?

Czarny

Ulubiona potrawa?

Parówki w cieście <3

Dobrze to był już koniec naszego wywiadu. Czy pokażesz swoją buźkę?

Tak

Czy na sam koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?

Jak Danio mi zdejmie warna to jego ^^, tak to Kasie, Szybkiego ;)

^^ Dziękuje ci za możliwość przeprowadzenia z tobą wywiadu.

Ja też dziękuje  ;)

Zdjęcie Jara : 

Podobało się? Zostaw fb.png

• Lubię to! 4
Opublikowano

Dziękuję za wywiad ;)

Ja również 

Wywiad lepszy - widać, że się postarałeś ;)

Nie tylko ja, dużo zależało też od Jara, za co mu bardzo dziękuje.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wywiad najlepszy ze wszystkich twoich bardzo mnie wciągnał i przeczytałem cały. :D

Jaro - Pedale w rurkach i butach Nike ściągam ci warna za pomyłke + Dzięki za to ze uważasz mnie za takiego jakiego uważasz. Takze kocham Chade tak jak ty czarny kolor jeśli chcesz dam ci go Gratis. :D

• Lubię to! 2
Opublikowano

W niektorych miejscach sa niedociagniecia i bledy skladniowe, musisz tez zwracac bardziej uwage na to gdzie postawic przecinek a gdzie kropke.

Ogolnie to na propsie ale sa niedociagniecia. Fajnie sie czyta i atmosfera wywiadu ok.

Opublikowano

No to już coś o nim wiemy :D Najlepszy twój wywiad. Jaruś pedałku - Nike prawilna firma masz u mnie za nią + :P

• Właściciel
Opublikowano

Wywiad dobrze przeprowadzony jednak mogłeś poukładać te pytania bo są porozrzucane. Dodatkowo następnym razem wstawiaj zdjęcia do załącznika bo linki wygasają z czasem.

Opublikowano

Następnym razem przyłóż się bardziej bo trochę zrobione na odwal się ;)

Opublikowano

Dobry wywiad lepszy niż poprzedni dłuższy i dobrze się czyta.

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.