Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to znów ja :D ! Wychodzę z propozycją balansu / robienie miejsca na inne klasy na serwerze. Testowałem tak po prostu można powiedzieć każdą klasę szukając czegoś fajnego i moje wnioski na temat oczywiście tylko free klas (do premek to nie mam co dużo mówić bo to inny temat ) jest taki : 

Pewnie dużo osób wyśmieje te zmiany ale rozpisałem się na temat klas można powiedzieć nie grywalnych  /  x1 na serwer nim gra :D

Al-Kaida -       60 dmg po śmierci to można uznać że tego nie ma ( poza komandosem i rusherem to szansa na to że się przyda przy dmg 60 bo po co więcej w tej klasie                           int) można to zamienić jakoś sensownie  na nawet jakieś podpalenie 1/x powiedzmy 5x5 dmg  czy x2 skok 

Czołgista  -    naprawdę ciekawa klasa tylko odstęp pomiędzy rakietami moim zdaniem powinien wynosić z 4 sec lub większy dmg przy większym czasie odstępu ( tym                             bardziej że dosyć często gra się na botach i małych mapach gdzie 10sec to prawie połowa czasu rozgrywanego )

Duch        -    fajnie że wlatuje na plecy przeciwników ale co mu po tym że jest mniej widzialny na kosie... nie lepiej już mu np dać z "100" kondycji dodatkowej zamiast                                niewidki na kosie oczywiście tylko podczas używania umiejętności

Komandos - klasyk z COD MOD nie trzeba dużo tutaj mówić, kosa ponad wszystko ale 1/x z deagla czy może dodatkowe dmg lub 1/x na krytyczne to na pewno                                        powiększyłoby liczbę ludzi, którzy nią grają

Medyk       -  zmiana z apteczki x/sec leczenia na x1 całkowitego + dodanie wskrzeszenia sojuszników ?

Skrytobójca - postać też dosyć ciekawa ale z dmg grze w klate strzelasz po 16 i jedyna opcja to tp ( jak się uda na plecy przeciwnika bo nie jest od punktu do punktu ) i                              strzał a nawet z 3-5 w głowę żeby zabić... większy dmg? zbyt OP opcja na standardy serwera nie wiem co z tym zrobić.. może szansa na x2 dmg jakieś 1/x ?

Cichy zabójca - postać niezła ale znów na standard serwera gdzie tylko rush się liczy jest za wolna może dodać mu chociaż x1 moduł na rundę ? więcej kondy ?

Szeryf             - moim zdaniem nie ma sensu tutaj... :D 

Telegrafista    - zamiast x2 po 30 sec to stały radar

• Właściciel
Opublikowano

Czołgista  - zmieniłem cooldown między strzałami bazooki na 5 sec.

Reszta klas jest w ciągłej analizie przed startem nowego sezonu, więc nie chce wdrażać na dzień dzisiejszych żadnych zmian.

Niedługo zostanie wrzucony temat ze wszystkimi zmianami na nowy sezon. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.