Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, moją propozycją jest wgranie bardziej unikalnej tekstury użytkownika forum, taki avatar byłby ustawiany wraz z założeniem konta, ustawiłem na mój avatar jak to może wyglądać, oceniajcie.

@edit: Jeszcze słyszałem, że będzie ciemne tło, to takie coś by pasowało jak ulał :P

l0e3k4.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

ja jestem na tak wiem o co chodzi po co ktoś ma mieć puste tło jak każdy kto nie chce avatara będzie miał domyślny Taki. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dobrze słyszałeś - podoba mi się, praca konkretna.

Nie no zdziwiłem się ;D A tak na serio to przepraszam za wczorajszy post, naprawdę myślałem że to ty, wybacz :(

Dziękuję, że doceniacie moją pracę fajnie jest usłyszeć coś pochlebnego, ale bardziej wolę krytykę bo zawsze można coś dociągnąć

Opublikowano

@edit - zwracam honor, skoro avek był robiony pod czarny styl forum, to jestem jak najbardziej za. ! :)

Opublikowano

To forum białe, źle dobrane kolory, przepalone już nie mam siły do was xD

Na nie @up

Ty proszę nie wypowiadaj się na temat żadnych prac do póki nic własnego nie wstawisz. Krytykujesz wszystko i wszystkich a my nawet nie wiemy czy w ogóle wiesz co to jest grafika, na wszystko się wypowiadasz. Daj nam jakiś przykład swojej wspaniałej grafiki. Skoro uważasz, że to jest przepalone nie odzywaj się w tym temacie, bo widzę, że się w ogóle na nim nie znasz.

Złe nie jest ale nie pasuje do naszego jasnego forum :/ 

Było to robione z zamysłem na czarne forum

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ty proszę nie wypowiadaj się na temat żadnych prac do póki nic własnego nie wstawisz. Krytykujesz wszystko i wszystkich a my nawet nie wiemy czy w ogóle wiesz co to jest grafika, na wszystko się wypowiadasz. Daj nam jakiś przykład swojej wspaniałej grafiki. Skoro uważasz, że to jest przepalone nie odzywaj się w tym temacie, bo widzę, że się w ogóle na nim nie znasz.

Było to robione z zamysłem na czarne forum

Już się nie wypowiadam ani w twej galerii, czy też w jakikolwiek inny sposób.

Przepraszam za moją bezpodstawną krytykę na temat twych arcydzieł i powodzenia w rozwijaniu umiejętności.

Masz racje, co ja tam wiem o grafice, chciałem być tylko "fajny" krytykując. :( ... :D

Może kiedyś osiągnę twój poziom i dotrze do mnie, że grafika to jednak nic ponad przeciągnięcie tekstury z folderu do programu, a ja całe życie w błędzie ;( jeszcze długa droga zanim osiągnę mistrzostwo (czyt. twój poziom umiejętności)

Oddalam się w poszukiwaniu tekstur, które mógłbym nałożyć na obrazek z google ;( wjechałeś mi na ambicje kolego i co ja teraz biedny zrobię !? :) Usuwam wszystkie programy i kończę z grafiką

Oczywiście jak mogłem nie przewidzieć tego, że popełniona "unikalna tekstura użytkownika forum" jest na ciemny styl forum, którego nie ma  ! Jestem idiotą :D i chyba od dłuższego czasu dobrze mi z tym ;) Pozdrawiam, hejter :D

"Ranga nie czyni z ciebie grafika", tak ktoś mądry powiedział mi gdy zaczynałem dawno temu. ;)

@quzevsky

To się nie doczekasz ;) masz jedynie mój avatar.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Na dniach poszukam na dysku domyślnego avatara bo miałem robiony na zlecenie i wgram.

• Właściciel
Opublikowano
propozycjaprzyjeta.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.