Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Aztil

Propozycja - Nowa klasa " Predator " ( new free )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa : Predator

Statystyki:

INTELIGENCJA:      0

ŻYCIE:                      15

WYTRZYMAŁOŚĆ:   5

KONDYCJA:             10

BROŃ:

Famas + Deagle

Opis / cechy klasy :

- Mniejsza grawitacja

- 5sec niewidzialności pod przyciskiem

- dodatkowe dmg z famasa 3-5

( myślę jeszcze nad jakimś x2 skokiem / magazynkiem za killa / +10hp za kill tylko chciałbym pozostać w strefie free )

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Oczywiście nic z tego nie będzie . W 5 sekund na wysokim poziomie jest możliwość dobiec z respa na resp. Nie mówię tu o małych mapach( na małych to już w ogóle sieka).przykładowo lecisz na DD2 przez bramę na resp ct. Włączasz niewidzialność na wysokości zielonych i kosisz wszystko co masz na drodze  ( mając np,bezlilk/rękawiczki grabieżcy czy drugą broń z perku) . Jak coś to max 2 sekundy takiej niewidzialności i to oczywiście raz na rundę dla jasności. Pozdrawiam 

@Edit

Nie doczytałem dołu.

Teraz jestem na tak. Niewidzialność+ magazynek za zabójstwo 🤣

Made my day 

Czym prędzej usunąć nim rozpęta się gó**o burza 😄 i zgładzić nim zniesie jaja 👍😆

Edytowane przez oBESraniec
  • Lubię to! 3
Opublikowano

Dodam do tego tematu jak jest a chodzi o nowy perk ostatnie życzenie - możesz wybrać dowolny perk (szczególnie jeśli chodzi o nowe misje zabij x z danej broni) 

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Co do 5sec wbiegnięcia na resp to można powiedzieć że o wiele łatwiej ma mnich czy skrytobojca, który nie potrzebuje wbiegać i się męczyć :D może poprostu kliknąć klawisz i już jest :D. Niewidzialność oczywiście 1 na rundę 5 sec ( nie co jakiś czas .. bo to byłoby by zbyt mocne). Kwestia "dołu opisu" to było tylko w razie możliwości chociaż też podejrzewam że wtedy już byłaby klasą $$$ :) Patrząc ogólnie na rozgrywkę to klasa, która raczej ratuje się w ostateczności lub właśnie wbiega na plecy. Ma tylko famasa z 5 dmg i dla bajeru mniejsza grawitacja :D.. Czy to taka bardzo mocna postać bez "dołu" nie wydaje mi się, ale chętnie zobaczę gównoburze :D ! 

Pozdrawiam 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Oczywiście, że mocna i to bardzo. Po pierwsze ma sporo atrybutów i do tego jest free.  Niewidzialność+magazynek za fraga+famas+grawitacja. Siadzie gdzieś na skrzynce i przy dobrych wiatrach jest w stanie wykosić 3-4 osoby w jednej akcji. Max 2 sekundy taka niewidzialność+ jakaś słaba broń i magazynek 1/2/3 bo uwierz mi , że to co zaproponowałeś w praktyce będzie strasznie mocne . Przy takich parametrach kwalifikuje się to pod SP. Z chęcią bym zobaczył taką postać za free i 3/4 serwera tym grającą.

Pozdrawiam 🙂

@Edit

Mnich to Premka 

Skrytobójca ma wiertarkę 

Żadna z nich nie ma magazynka za kilka i mniejszej grawitki 

Mogłeś jeszcze betonowe ciało zaproponować 😄

Chyba , że poblokować tej klasie 80% perków no , ale wtedy misji nie zrobi 🤷

Edytowane przez oBESraniec
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Poraz kolejny musze powtorzyc ze ten "dół" ni jest konieczny nawet wychodzi na to że bardziej zakazany.. nie ważne olać ten dół ... ale grawitacja famas +3-5 dmg i te 3-5 sec niewidzialności... Co wam szkodzi dodać postać, którą ktoś będzie grał, nie postać np.: 'Szeryf" ... Ludzie z ciekawosci wejda zobacza i nie wroca do niej a tutaj jest mozliwosc ze jednak ktos bedzie cos z tym robil...

Opublikowano

Nie rozumiem co oznacza ten ,,dół". Gdybys mogl wyjasnic byloby spoko.

Ja osobiscie nie mam nic przeciwko jakiejs nowej klasie bo tak jak napisales taki szeryf nie jest w ogole grany tak jak kilka innych klas.

Powiem tak. 

Jesli ta klasa by powstala i szybko nia kilka osob wbije wysokie lvl a administracja dojdzie do wniosku , ze klasa jest zbyt silna i ja oslabi to co wtedy? 

Jesli pozniej bedzie za slaba by rywalizowac z innymi? Kto poniesie tego konsekwencje ? Moze wtedy wlasciciel kazdemu kto bedzie chcial klase zmienic przeniesie lvl za free?

I tu przy okazji.

Jesli rozpoczyna sie nowy sezon to niech klasy maja takie same umiejetnosci i wszystko do konca sezonu bo dawany jest nerf w trakcie sezonu bo klasa za mocna itd ( zwinny) . Jesli cos takiego ma miejsce wszystkie osoby grajace dana klasa powinny dostac 1 darmowe przeniesienie zeby mogly zdecydowac czy dalej grac ta klasa czy zmienic bo przez to jedynie sa pokrzywdzone.

Pozdrawiam

• Haha 1
Opublikowano

Już tłumaczę "dół" to odniesienie do twojego 1 komentarza, czyli właśnie umiejętności typu x2 skok / magazynek / hp . Można to jak  najbardziej wywalić bo jednak mogłaby to być zamocna postać, więc skupmy się na bazowej produkcji.. Można zabrać powiedzmy te 10kondycji, żeby nie miała zbyt dużych statystyk na start jak to ktoś powyżej opisał. Zostaje nam grawitacja , tak jak opisane 3-5 dmg więcej z famasa oraz obowiązkowa niewitka, którą też możemy skrócić na potrzeby serwera powiedzmy... 3 sec? Postać staje się wolniejsza, krócej niewidzialna co nie pozwala na rush od respa do respa, a na chwilową dezorientacje przeciwnika. Zostają tylko 3 powiedzmy właściwości klasy, które szału jakoś nie robią nerfa nie ma z czego nawet zabrać w przyszłości i myślę jeżeli to nie przejdzie to faktycznie nie ma sensu dalej tego ciągnąć.

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano
2 godziny temu, oBESraniec napisał(a):

Nie rozumiem co oznacza ten ,,dół". Gdybys mogl wyjasnic byloby spoko.

Ja osobiscie nie mam nic przeciwko jakiejs nowej klasie bo tak jak napisales taki szeryf nie jest w ogole grany tak jak kilka innych klas.

Powiem tak. 

Jesli ta klasa by powstala i szybko nia kilka osob wbije wysokie lvl a administracja dojdzie do wniosku , ze klasa jest zbyt silna i ja oslabi to co wtedy? 

Jesli pozniej bedzie za slaba by rywalizowac z innymi? Kto poniesie tego konsekwencje ? Moze wtedy wlasciciel kazdemu kto bedzie chcial klase zmienic przeniesie lvl za free?

I tu przy okazji.

Jesli rozpoczyna sie nowy sezon to niech klasy maja takie same umiejetnosci i wszystko do konca sezonu bo dawany jest nerf w trakcie sezonu bo klasa za mocna itd ( zwinny) . Jesli cos takiego ma miejsce wszystkie osoby grajace dana klasa powinny dostac 1 darmowe przeniesienie zeby mogly zdecydowac czy dalej grac ta klasa czy zmienic bo przez to jedynie sa pokrzywdzone.

Pozdrawiam

Odniosę się tylko do końcówki. Zmiany w klasach są możliwe w trakcie sezonu i z tym każdy gracz musi się liczyć. Nie wszystko da się idealnie dobrać bez sprawdzenia danej klasy w grze, to że na papierze wygląda coś okej nie znaczy, że w praktyce bedzie tak samo. było tak ze zwinnym, komandosem, katem i kilkoma innymi klasami. z takimi rzeczami trzeba się niestety liczyć.

Co do klasy, myślę że będzie ona zbyt mocna. dasz knd na full jestes w moment na respie niewidzialny calkowicie i praktycznie nikt nie ma szans. można zrobić że ma grawitacje +3dmg (maks na famasa) i dodać w zamian jakąś inna umiejętność(przyśpieszenie czy coś)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Rozumiem @  kolin  lecz patrząc obiektywnie ktoś kurcze na tym traci. Oczywiście rozumiem, że osoba która odpowiada za klasy nie jest w stanie przewidzieć jak dana klasa będzie mocna przed sezonem. Jednak jakaś rekompensata powinna być co by ktoś nie był stratny. Ze zwinnym było tak , że grało nim sporo osób jak klasa powstała a po nerfie od miesiąca klasy brak na serwerze a były osoby po 170 lvl więc trochę czasu i kasy poświęciły. 

Przechodząc do sedna . 

Tak jak powiedziałem, że przy niewidzialności taka klasa powinna mieć perki dające bezlilk ammo poblokowane ( rękawiczki grabieżcy, bezlilk ammo, mp5 co się odnawia po kilu) , betonowe ciało , autodestrukcje i kilka innych. 

Pozdrawiam 

• Właściciel
Opublikowano

Niewidzialność określona, np 60/255, magazynek za kilka odpada, jest to cholernie op praktycznie z każdą bronią. Na nowy sezon, myślę że dodamy, ale z odpowiednim umiarem. 

Jeżeli chodzi o zmiany w klasach, @  kolin bardzo dobrze to wyjaśnił, nie wszystko jesteśmy w stanie dodać tak, aby trzymało się do końca sezonu, dlatego zmiany czasami są konieczne. Przypomnę tylko, że gdy zmiany są robione w klasach premium, gracz ma możliwość ubiegania się o darmowy transfer.

• Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.