Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, 

Proponuje zmianę dotyczącą darmowego VIP-a — konkretnie w godzinach 21:00–6:00. Uważam, że w tym przedziale czasowym należałoby wyłączyć możliwość darmowego wyboru AWP.

Obecnie wygląda to tak, że około 90% graczy wybiera AWP i przez większość rund po prostu stoi na respie...

Pzdr.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Myślę, że możemy wyjsc z taka inicjatywą do graczy i poczekać na ich wypowiedzi na ten temat. Wielokrotnie gracze narzekają na zbyt dużą ilość awp, więc po rozmowie z właścicielem możemy albo usunąć całkowicie awp z menu Vipa, albo po prostu ustawić jakiś limit awp na dany team.

• Lubię to! 4
  • Właściciel
Opublikowano

Nocny VIP działa w ten sposób, że w określonych godzinach wszyscy gracze otrzymują pełnego VIP’a, dokładnie takiego samego, jak ten dostępny w sklepie.

Jeśli chodzi o dalsze rozwiązania, mamy kilka opcji, możemy całkowicie usunąć nocnego VIP’a, albo dodać ogólny limit posiadanych AWP. Tak jak zostało wspomniane wcześniej przez @ DOPE , poczekajmy na opinię graczy co sądzą na ten temat. 

• Lubię to! 4
Opublikowano (edytowane)

Proponuję zachować limit AWP w Obu druzynach do tylu, 2-3 max. Widzialem to na innym serwerze gdzie limit awp na druzyne wynosił 2. Mimo tego ogarniety snajper potrafi namieszać. Uważam jednak że limit jest potrzebny w razie awp spamu. Mowię z doswiadczenia, ale niekoniecznie mi to przeszkadza. najważniejszą kwestią jest nie nerfowanie utility. Flashe mają boleć jak trafią i ponosić konsekwencje za nie trzeba. To dla mnie priorytet :D

Edytowane przez Usp13Stajlo
Opublikowano

Moje zdanie jest takie, aby totalnie usunąć AWP z darmowego VIPA czyli pozostawić opcje kupna za kasę zdobytą poprzez fragi czy wygrane rundy. 

A przy DARMOWYM VIPIE dać tylko wybór AK-47 lub M4A1. 

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.