Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
S!alker

Propozycja - Szybsze wbijanie rang serwerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Uważam, że trochę ciężko wbija się rangę, mam poand 70h na serwerze i ledwo orzełka, gdzie taki Darecki z top 1 rangą na serwerze dopiero dzisiaj wbił SUPREME. Gracze którzy nie mają vipa mają maksymalnie MG1 co jest bardzo słabym wynikiem, jak na to, że widziałem może 2 albo 3 graczy o takiej randze. Zmniejszmy próg wbijanych rang, albo zwiększmy ilość zdobywanych punktów na serwerze. Jak dla mnie tragedia system wbijania rang dużo graczy też się ze mną zgadza. Dużo graczy co już mają u nas 2 miesiące stażu siedzą w goldach 3/4. Może do ratingu nie ma co wracać, ale dodać moze po globalu te lvl FC i tak jak pisałem wyżej zmniejszyć próg wbijania rang 

Edytowane przez S!alker
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Tyle że ranga ci po miesiącu nie zginie a nie jak to było w ratingu.. tylko topka jest resetowana

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Trochę słabo to wygląda jak ma być reset rang od s3 do mg2, gdzie tych kałaszków jest na chwilę obecną 3/4, u nas na serwerze żaden gracz nie ma nawet dmg, tylko admini mają Orzełki i jeden z nas ma supreme, zresztą gracz, który całkiem sporo przesiaduje w ostatnim czasie na serwerze napisał, że nawet według niego wbija się ciężko rangę

Edytowane przez S!alker
  • Haha 1
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Jakiś czas temu wprowadziliśmy całkowicie nowy system rankingowy. Od teraz ranking (czyli topka serwera) jest resetowana zgodnie z harmonogramem, pierwszego dnia każdego miesiąca, wraz z rozdaniem nagród.

Rangi natomiast będą resetowane okresowo – co 3–4 miesiące, tak jak miało to miejsce wcześniej w CS:GO.
Na początku ustaliliśmy dość wysokie progi punktowe, aby awans na wyższe rangi stanowił większe wyzwanie. Z perspektywy czasu widzimy jednak, że mogło to okazać się zbyt wymagające.

Dlatego wprowadziłem zmiany w punktacji, szczególnie dla niższych rang, aby można je było zdobywać znacznie szybciej.
Oczywiście będziemy obserwować, jak system sprawdzi się w praktyce.

Poniżej przedstawiam aktualną punktację:

Spoiler

Unranked - 0 pkt

Silver I - 10 pkt

Silver II - 100 pkt

Silver III - 300 pkt

Silver IV - 600 pkt

Silver Elite - 1000 pkt

Silver Elite Master - 1500 pkt

Gold Nova I - 2000 pkt

Gold Nova II - 2500 pkt

Gold Nova III - 3000 pkt

Gold Nova Master - 4000 pkt

Master Guardian I - 5000 pkt

Master Guardian II - 7000 pkt

Master Guardian Elite - 10000 pkt

Distinguished Master Guardian - 15000 pkt

Legendary Eagle - 20000 pkt

Legendary Eagle Master - 25000 pkt

Supreme Master First Class - 30000 pkt

Global Elite - 40000 pkt

• Uwielbiam 3
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.