Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, gram na Waszym serwerze od niedawna, i zauważyłem dosyć niezbalansowaną klasę jak na zwykłą premium. Mianowicie chodzi mi o myśliwego, nijak to ma się to np. do klasy SuperPremium jaką jest Komandor który nie ma nic poza 1/1 AWP, gdzie wydaję mi się że snajper lvl 40 ma już na tyle inteligencji by zabijać większość 1/1. Ale nie o tym, myślę że klasa która ma ciche kroki, niewidzialność i na dodatek 1/2 scout jest za mocna na zwykłą premium.

Jak dobrze wiemy scout jest bardzo łatwą i bardzo dobrą bronią na wszelakie CodMod'y. Proponuję zabranie jakiegoś atrybutu, jak ciche kroki lub niewidke, znerfienie scouta do 1/3 byłoby raczej zabiciem klasy.

Opublikowano

Moim zdaniem myśliwy jest ok mało osób tym gra jak na klasę premium to jest dobrze zbalansowany 

• Dzięki 1
  • Inwestor
Opublikowano

Całkiem niedawno, w zasadzie dalej wałkowany temat i miał już buffa, więc warto zapoznać się z poprzednim postem. 

Co do Komandora, zupełnie nie zgadzam się z opinią, że to słaba klasa i sytuacja z Komandorem nie wygląda tak samo jak ze Snajperem. Owszem, zagrałem z 1 sezon Snajperem, zdarzało mi się trafić boty 1/1, ale nawet to nie zawsze działało - a jeśli chodzi o graczy z wysokim levelem, to trafienie ich na 1/1 dodając cały czas int, zdarzało się nieczęsto i raczej tylko wtedy, gdy mieli mało HP (przynajmniej według moich odczuć).

Komandor przy odpowiednim wykorzystaniu umiejętności strzelania z AWP potrafi być naprawdę potężna. Zwłaszcza gdy u innego gracza wpadnie perk natychmiastowego zabicia z AWP (1/1) - wtedy dopiero czuć pełnię jej możliwości, dość często ten perk przewija się na rynku. W mojej opinii widać esencję klasy Super Premium. Dodawanie czegokolwiek więcej do Komandora tylko zaburzyłoby balans, bo już teraz jest to jedna z nielicznych klas, które potrafią realnie przebić praktycznie każdego, nawet graczy z mocnymi klasami i np. 300 HP, wytrzymałością itp, a niektórzy wydają więcej na losowe perki, bo myślą że trafią min. AWP 1/1. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

mysliwy jest ok, nie widze sensu zeby byla nerfiona. Nawet jestem zdania ze jest za slaba na premke i smialo mogla by byc za free 

• Dzięki 1
  • Haha 2
Opublikowano

Ja od początku byłem przeciwny buffie tej klasy. Kompletnie niezrozumiała decyzja ze zmniejszeniem widoczności, patrząc jakie inne mocne atuty ma ta klasa. 1/2 ze scouta, który jest bardzo celny i biega się z nim szybciej niż nożem. Żeby myśliwy miał samego scouta, to ok niech zostanie ta zmniejszona widoczność, ale z UZI +5 dmg to już za mocna klasa się robi. 

Wymaksujesz na tej klasie HP i weź ją zabij jak ledwo ją widać i jest szybka + nie słychać kroków...

Na papierze to najsilniejsza klasa premium aktualnie, no może na równi z mnichem. Już prędzej KAT zasługuje na buffa. Grałem dużo chemikiem jak miał 1/6 na otrucie i nie siadało to zbyt często, a co dopiero 1/7 na kacie. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
2 godziny temu, Vezovi napisał(a):

Ja od początku byłem przeciwny buffie tej klasy. Kompletnie niezrozumiała decyzja ze zmniejszeniem widoczności, patrząc jakie inne mocne atuty ma ta klasa. 1/2 ze scouta, który jest bardzo celny i biega się z nim szybciej niż nożem. Żeby myśliwy miał samego scouta, to ok niech zostanie ta zmniejszona widoczność, ale z UZI +5 dmg to już za mocna klasa się robi. 

Wymaksujesz na tej klasie HP i weź ją zabij jak ledwo ją widać i jest szybka + nie słychać kroków...

Na papierze to najsilniejsza klasa premium aktualnie, no może na równi z mnichem. Już prędzej KAT zasługuje na buffa. Grałem dużo chemikiem jak miał 1/6 na otrucie i nie siadało to zbyt często, a co dopiero 1/7 na kacie. 

najsilniejsza to jest morderca aktualnie, gosciu przed toba kuca i go nie widac. U kata co chcesz nerfic ? Jak on ma tylko dodatkowy dmg, hp za fraga i 1/7 na podpalenie. Kat tak samo sie nadaje na free klase bo nie jest jakas mocna zeby byla premka. Ja jakos problemu zabic takiego mysliwego nie mam i nie widze zeby kazdy kto gral mysliwym robil niebotyczne staty

Opublikowano
2 minuty temu, kochamcie napisał(a):

najsilniejsza to jest morderca aktualnie, gosciu przed toba kuca i go nie widac. U kata co chcesz nerfic ? Jak on ma tylko dodatkowy dmg, hp za fraga i 1/7 na podpalenie. Kat tak samo sie nadaje na free klase bo nie jest jakas mocna zeby byla premka. Ja jakos problemu zabic takiego mysliwego nie mam i nie widze zeby kazdy kto gral mysliwym robil niebotyczne staty

Co? XD 

Przeczytaj ze zrozumieniem, co napisałem. 

• Przykro mi 1
Opublikowano
2 minuty temu, Vezovi napisał(a):

Co? XD 

Przeczytaj ze zrozumieniem, co napisałem. 

A dobra powalilo mi sie z katem xD przepraszam 

• Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Aktualnie nie widzę sensu dawac nerfa tej klasie, jak zbytnio nikt nią nie gra. 

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.