Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grając sobie na naszym drugim serwerze DD2 zobaczyłem fajny dodatek na tym serwerze. Dlatego też chciałbym aby było dodane to na tym serwerze. Jest to dodatek, który dodaje nam granaty po śmierci. Jeżeli dana osoba zginie, która miała w EQ 1HE i nie wykorzystała tego HE to po śmierci tego gracza możemy podnieś tego HE do naszego EQ.

• Lubię to! 1
Opublikowano

W sumie to na nie.

Dlaczego?

Ponieważ można kupić 1 he, a jeżeli podniesiesz po kimś, to admin będzie zdezorientowany i wystawi bana. Niesłusznego... 

Z tego co wiem to po upływie 30sek. miała być wyłączona opcja kupowania, tak więc jest to bardzo fajny dodatek.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Również na TAK. To jest megaa fajne ktoś Ci zabije kolesia a ty ukradniesz mu granaty i zawsze to do przodu :P Na tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tak ! Większość serwerów to ma i mi się to podoba ;D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Również jestem na tak.

Całkiem spoko dodatek na serwer.Czasami może być to całkiem przydatne. :D

Opublikowano

Jestem na tak, ponieważ jest to bardzo dobra opcja jeżeli zostaliśmy sami na kilku przeciwników wtedy możemy podnieść parę granatów i pokombinować coś aby tego "klacza" 1vs2 1vs3 czy ilu tam zostało przeciwników, wygrać pomagając sobie właśnie tymi "zdobytymi" granatami :) To jest tylko jeden z powodów których nie wymieniono powyżej :)

Opublikowano

A ja jestem na nie... Ten plugin nie dość, że by zaśmiecał serwer to jest bardziej on pod 4 funa - a my gramy na klasycznym DD2 (może lekko zmodyfikowanym :P)

Owszem, zawsze jest fajnie mieć więcej granatów ale zbierając np. 4x HE to tymi 4 granatami rozwalisz cały team jak będzie trzeba :D

Opublikowano

A ja jestem na nie... Ten plugin nie dość, że by zaśmiecał serwer to jest bardziej on pod 4 funa - a my gramy na klasycznym DD2 (może lekko zmodyfikowanym :P)

Owszem, zawsze jest fajnie mieć więcej granatów ale zbierając np. 4x HE to tymi 4 granatami rozwalisz cały team jak będzie trzeba :D

Widzę, że idziesz w daleką przyszłość. Uwierz mi, że nie każdy ( cały Team ) kupuje co rundę granaty. Naciskają F1 i idą dalej. 

Opublikowano

Tak ! Większość serwerów to ma i mi się to podoba ;D

Jestem na tak, pod warunkiem wyłączenia opcji kupowania całą rundę, maks do 30 sekund jak nie mniej :)

Raczej taki "standard" na tego typu serwerach.

Jestem na tak, aczkolwiek jeśli nie zostanie to dodane, to też nic się nie stanie.

100%'owa zgodność z tymi zdaniami, ale aby nie było warna powiem to po swojemu :)

- podoba mi się to

- jestem za, jeżeli nie będzie spamu granatami

- na większości serwerów to jest, i jest to taki standardzik :P

Opublikowano

osobiście tez jestem za dodaniem tego, każdy widzę że jest za, także nie widzę pretekstu by tak nie było,  rzadko kto kupuje bo nie wystarcza ilości pieniędzy gdy gra "bot" typu ja *.*.

Opublikowano

Skoro wszyscy są na tak to plugin można dodać gdy znajdę chwile skonfiguruję go w odpowiedni dla serwera sposób. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.