Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Posiada 3 blyskawice, ktore zadaja 55DMG (+ int) -->  1/12(do ustalenia) na wystrzelenia blyskawicy we wroga, ktora zadaja 55DMG (+ int)
  • Wydaje mi się ze może to trochę ożywić ta klasę. W poprzednich miesiącach nie widziałem zbyt dużo osób grających elektrykiem włącznie z niedawnym resetem, darmowe klasy które posiadają 1/x są znacznie częstszym wyborem niż postacie na których tych umiejętności trzeba użyć. Wydaje mi się ze klasa sama w sobie ma potencjał tylko trzeba ja przerobić. 
  • Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Pomysł na to żeby ten piorun sam wystrzeliwał jest ciekawym pomysłem i warty przetestowania. Tylko ja bym zwiększył dmg z tego pioruna bo wsparcie z rakiet zadaje 5-10dmg +/- więcej niż piorun. Bo grając elektrykiem i mając perk z rakietami bilem po 92-97 a z pioruna 82-88 tylko już nie pamiętam dokładnie bo nie zwracałem na to jakieś specjalnej uwagi. No i rakieta jeszcze ma dmg obszarowe a piorun tego nie ma. Myślę żeby zrównać dmg piorun-rakieta, żeby piorun bił tyle samo co rakieta i by było git

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Tylko że teraz rakiet we wsparciu jest 2 a piorunów 3

Ale zmieniając funkcję pioruna też wydaje się fajne tylko trzeba by było się przyjrzeć cyferkom z dmg i z szansami i albo dać mniejszą szansę i większy dmg albo odwrotnie. Albo dać mniejszy dmg większą szansę np 1/8,1/9 i zrobić coś na zasadzie odłamka zagłady tylko nie wiem czy jest sens pakowania klasy takiej jak jest perk

Edytowane przez OzzyOsbourne
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano (edytowane)

M4 bije dość sporo do tego losowo co jakiś strzał +55dmg a później +100dmg może zrobić z niej zbyt dużego potwora według mnie. 

co to tego ze błyskawica bije mniej - ją jak wycelujesz nie uciekniesz od tego dostajesz strzał prosto w siebie, od rakiety jesteś w stanie uciec tu nie, dlatego tez dmg jest delikatnie mniejsze. 

tu Ozzy nasunął pomysł z odłamkiem może dałoby się zrobić by piorun miał 1x szansy trafienia innych graczy np w odległości 300j

Edytowane przez kolin
  • Junior Admin
Opublikowano
4 godziny temu, kolin napisał(a):

tu Ozzy nasunął pomysł z odłamkiem może dałoby się zrobić by piorun miał 1x szansy trafienia innych graczy np w odległości 300j

To wydaje się ciekawym pomysłem w kwestii elektryka u zrównania go w nieznacznym stopniu ze wsparciem ogniowym, które ma przewagę ze względu na to, że rakiety biją obszarowo. 
Przedyskutuje to z @ Dudnes , wstępnie akceptuję. Jak nie to, to wymyślimy coś innego, aby klasa była nieco atrakcyjniejsza.

• Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.