Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chemik- nerf 1/6> 1/8 na trucie, 2 stawiane pułapki > 1 stawiana pułapka

Zwinny żoł. - buff 1/3 na odnowienie> 1/2 na odnowienie,  zmiana statusu 40 kondycji > 30 kondycji, 10 zycia>20 zycia (róznica 10 pkt z kondycji dodana do bazowego hp)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dodałbym jeszcze telegrafiście +3 dmg i porawę radaru. Wczoraj już pisałem nawet chyba ty byłeś ramzi jak wyczaiłem że mi jednej osoby nie pokazuje a skapnąłem się jak on cały czas w tym samym miejscu był xd

Ktoś kto gra dezerterem może się wypowiedzieć czy nie ma ta klasa buga a mianowicie zauważyłem że w jednej rundzie byłem prawie niezniszczalny w sensie dostawałem obrażenia ale jak się kogoś zabije czy 2 osoby to zaraz się bańkę wyrywa a ja pół teamu wykosiłem

• Lubię to! 2
Opublikowano
2 godziny temu, ramzi_ napisał(a):

Chemik- nerf 1/6> 1/8 na trucie, 2 stawiane pułapki > 1 stawiana pułapka

Zwinny żoł. - buff 1/3 na odnowienie> 1/2 na odnowienie,  zmiana statusu 40 kondycji > 30 kondycji, 10 zycia>20 zycia (róznica 10 pkt z kondycji dodana do bazowego hp)

Chemik jako zwykła klasa jest mega op. Tak jak bylo pisane podczas poprzedniej edycji. Jest moim zdaniem lepszy od kata bo z m4 latwiej sie gra niz ak.

Zdeycdowanie 1/8 jest optymalne przy tej klasie. Tak jak buffa dostal np policjant ( zniknela szansa na natychmiastowe zabicie) oraz ruska czapka itd.

Chemik zostal jaki byl. Nie bez powodu bylo nim wbite max lvl. Teraz jak widac bardzo duzo osob gra chemikiem.

Czym predzej dostanie nerfa tym lepiej .

Cygan tez to 1/x ma takie ze przy 35 nabojach bardzo czesto zeruje ammo.

Pozdrawiam

Opublikowano

Chemik jest jaki jest od kilku edycji i do tej pory nie było z nim problemu, a teraz nagle op? Wtf 

Na tym serwie ogólnie balans leży na wyższych levelach, bo chemik do takiego 150 wcale mocny nie jest - maksujesz sobie HP i wtedy nic nie bijesz z trutki albo maksujesz inta i mocno trujesz, ale jesteś na hita, coś za coś. 

6 godzin temu, oBESraniec napisał(a):

Jest moim zdaniem lepszy od kata bo z m4 latwiej sie gra niz ak.

XD

kat - 15 punktów na start więcej, 15hp za fraga i +3dmg, zaledwie ma lekko słabsza szansę na podpalenie, bo 1/7

Rzeczywiście, chemik lepszy, bo ma m4. Heh

Radar już jako perk od dawna jest zbugowany, było to zgłaszane ale nie zostało poprawione. 

Apropos balansu to wszystkie klasy dostały nerfa obrażeń, a snajper został nieruszony z +50dmg +int! 

Opublikowano

Chemik jest obecnie OP, spojrz na to ile jest ludzi >90lv. Trucie + trucizny stawiane+m4 przeciez to az sie prosi o nerf.( przy obecnej sytuacji serio to duzo bije) To ze byl X sezonow temu zrobiony i tak zostal to jakos do mnie nie przemawia.

• Właściciel
Opublikowano

Chemik - zabrano jedną truciznę, zmieniono szansę na otrucie z 1/6 na 1/8

Zwinny żołnierz - zmieniono szansę na pełny magazynek po fragu z 1/3 na /2

Snajper - zmiana dodatkowych obrażeń z +50 (int) na +30 (int)

Telegrafista - dodano dodatkowy DMG z AK +3

Jeżeli chodzi o samą funkcję skanowania radaru, przyjrzymy się się sprawię i spróbujemy znaleźć rozwiązaniem, jeżeli ktoś napotka się z owym problemem, prosimy o jak najwięcej informacji.

9 godzin temu, OzzyOsbourne napisał(a):

Ktoś kto gra dezerterem może się wypowiedzieć czy nie ma ta klasa buga a mianowicie zauważyłem że w jednej rundzie byłem prawie niezniszczalny w sensie dostawałem obrażenia ale jak się kogoś zabije czy 2 osoby to zaraz się bańkę wyrywa a ja pół teamu wykosiłem

Ciężko powiedzieć, dezerter nie ma nic związanego ze zmniejszonymi obrażenia, jeżeli faktycznie gdzieś jego otrzymywany DMG buguje się musielibyśmy otrzymać więcej informacji, w jakim momencie to się dzieje, czy za każdym razem, czy jest to losowe? Gdyby sytuacja się powtórzyła prosimy o założenie nowego tematu.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.