Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat prosty, usunięcie wbijania killi na botach. Miało być to zrobione już jakiś czas temu. Zlikwidowanie wbijania (szczególnie porannego) k/d do top15 z botów.

Powód prostu, początek miesiąca a poranni gracze biją horrendalne k/d do top15. Później już w sumie nie ma sensu tego gonić, bo jest to w wielu przypadkach nierealne. 

Opublikowano

Jestem za. Też uważam, że zablokowanie punktacji z botów to dobry pomysł.

@ Niewidomy1 gdyby powyższe udało się zrealizować - wówczas nie przeszkadzałaby obecność botów przy większej ilości graczy. Nie wpływałoby to na ranking, a zawsze byłaby opcja przejęcia i dogrania rundy

Opublikowano

@  DEGJUDYN HADWA SEKUDYN

tutaj mi bardziej chodzi o to, żeby ich po prostu nie było jak jest po 10 osób w teamie, Te boty czasem przeszkadzają, grasz po ct każdy się rozstawia na pozycjach wydaje się, że coś jest kontrolowane, a tam 4 boty. Zero info i przy tt jest podobnie bot chyba podnosi pake z ziemi jak ktoś zginie. (tak mi się wydaje). Zresztą jak ct skraca to jest analogiczna sytuacja co po stronie ct dla graczy w tt

Opublikowano
Godzinę temu, Niewidomy1 napisał(a):

@  DEGJUDYN HADWA SEKUDYN

tutaj mi bardziej chodzi o to, żeby ich po prostu nie było jak jest po 10 osób w teamie, Te boty czasem przeszkadzają, grasz po ct każdy się rozstawia na pozycjach wydaje się, że coś jest kontrolowane, a tam 4 boty. Zero info i przy tt jest podobnie bot chyba podnosi pake z ziemi jak ktoś zginie. (tak mi się wydaje). Zresztą jak ct skraca to jest analogiczna sytuacja co po stronie ct dla graczy w tt

Jak nie będzie botów to nie będzie możliwości ich przejmowania. Natomiast przykład paki też jest irytujący. Bot rzadko ją podkłada o ile wgl. podkłada. Usunięcie możliwości podniesienia jej też by było spoko, a jeśli chodzi o info to na tym serwerze i tak info kuleje. Nie mówię już nawet o mikro ale o możliwości info po śmierci na czacie. 

• Właściciel
Opublikowano

Jeśli całkowicie usuniemy punktację z botów, gracze nie będą mieli motywacji, aby grać rano i czekać na pojawienie się innych osób. Dzięki obecnemu rozwiązaniu serwer znacznie szybciej się zapełnia już od wczesnych godzin.

Zwiększyłem minimalną liczbę graczy wymaganą do naliczania rankingu z 3 do 4 – oczywiście liczeni są wyłącznie prawdziwi gracze, a nie boty. Dodałem także system redukcji botów od momentu, gdy na serwerze znajduje się 15 osób (łącznie gracze + boty). Od tego progu każde nowe połączenie gracza usuwa jednego bota, aż do całkowitego ich wyeliminowania.

Oczywiście będziemy obserwować aktywność od wprowadzania powyższych zmian i ewentualnie korygować je. Zmiany zostaną zastosowane przy najbliższym restarcie serwera (jutro godz. 6:00) 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.