Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chciałbym zapromować nowe nazwy rang po ich resecie. Oczywiście o ile jest to możliwe :) 

Na przykład ze starego modu BF2

szeregowy, kapral, generał brygady itd.

Opublikowano

Być może to co napiszę to nie wątek na propozycję, tylko na zgłoszenie błędu, ale dorzucę przy okazji:

Generalnie odnoszę wrażenie, że rangi graczy resetują się losowo - grając wczoraj zauważyłem, że moja ranga uległa resetowi. Nie byłoby w tym nic dziwnego zważywszy na reset rankingu na początku miesiąca, gdyby nie fakt, że niektórym innym graczom ranga nie została zresetowana. To błąd czy jest pod tym jakaś inna logika?

Co do Twojej propozycji - nie mam określonego zdania. Aktualne nazewnictwo mi nie przeszkadza, ale jeśli będzie inne to nie zrobi mi to żadnej różnicy.

Pozdro!

• Junior Admin
Opublikowano
10 godzin temu, DEGJUDYN HADWA SEKUDYN napisał(a):

Generalnie odnoszę wrażenie, że rangi graczy resetują się losowo - grając wczoraj zauważyłem, że moja ranga uległa resetowi. Nie byłoby w tym nic dziwnego zważywszy na reset rankingu na początku miesiąca, gdyby nie fakt, że niektórym innym graczom ranga nie została zresetowana. To błąd czy jest pod tym jakaś inna logika?

Borykamy się z tym problemem również na innych serwerach, jest to jakiś blad od strony bazy.

Jeżeli przytrafi Ci się to znowu to daj mi znać, na ten moment proszę @ Dudnes  lub @ BlaDy* , o sprawdzenie backupu bazy i przywrócenie punktów.

Co do propozycji, poczekamy na więcej opinii, dla mnie jest to obojętne szczerze mówiąc.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Według mnie rangi nie pasują do obecnych, można by dodać rangi ale jeszcze wyżej niż dotychczasowe najwyższe. Ewentualnie edytować ilości i dodać je gdzieś w środku tak aby ten zakres potrzebnych killi był mniejszy. Jak dla mnie w sumie neutralnie. Decyzja dla administratorów. 

Opublikowano

kab, nazwy rang musiałby być kompletnie zmienione, usunięcie rang z cs go. Proponowane nazwy poniżej:

(limit fragów, k/d na odpowiednią rangę do ustalenia)

Ranga Szeregowy 

Ranga Starszy Szeregowy 

Ranga Kapral 
Ranga Plutonowy 

Ranga Sierżant 

Ranga Starszy Sierżant 

Ranga Młodszy Chorąży 
Ranga Chorąży

Ranga Starszy Chorąży

Ranga Podporucznik 
Ranga Porucznik 

Ranga Kapitan 
Ranga Major 

Ranga Generał Brygady 

Ranga Katowicz

Opublikowano

Spoko, natomiast chodzi mi też o dodanie coś powyżej katowicza. Rangi w sumie to nic konkretnego, gdyby miało to jakiś wpływ wyróżniający to już jak najbardziej miałoby sens. 

• Właściciel
Opublikowano

Raczej nie będziemy chcieli wprowadzać elementów z BF2, ponieważ taki serwer generalnie jest w planach i niedługo zostanie dodany do sieci.

W dniu 4.09.2025 o 11:37, DEGJUDYN HADWA SEKUDYN napisał(a):

Być może to co napiszę to nie wątek na propozycję, tylko na zgłoszenie błędu, ale dorzucę przy okazji:

Jest to błąd, lecz nie leży do końca po naszej stronie. Przy każdym połączeniu klienta ładowane są dane z mysql dotyczące między innymi rangi, jeżeli plugin nie może załadować statystyk, prosi gracza o reconnecta lecz niestety większość osób tego nie czyta i gra dalej, przez co plugin tworzy nowy rekord w bazie usuwając stary. Pracujemy aktualnie nad rozwiązaniem i zapewne pojawi się w przyszłym tygodniu.

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.