Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołgista- proponuje zlikwidowanie magazynek za fraga bądz zamiana frag z  bazook'i > odnowienie amunicji w broniach. Rakiety co 6/7s  ( obecnie jest co 9s rakieta)

Policjant- odnowienie magazy. tylko na USP

Rusher- uzycie przyspieszenia 2x na runde ( obecnie jest raz)

Komandos- Dodanie bazowego pkt hp w ilosci 10/15  oraz lepszego skalowania kondycji ( chyba ze jest to jakos uwzglednione w nerfach stat)
Telegrafista- mozliwosc uzycia radaru czas trwania 15s x2 na runde ( obecnie jest 30s raz na runde)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja proponuje wywalic mape westwood_mtk tego sie grac nie da, mapa mega lipa, wiekszosc raczej wybiera zeby trollowac 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Odnosnie mapki westwood_mtk to dodałbym podstawowego normalnego westwood'a i tyle :)

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Komandos albo hp albo knd, jest ograniczona liczba pkt do rozdania na start, aktualnie ma wszystko w knd bo narzekaliście o zbyt wolnego komandosa. Inne skalowanie pkt nie wchodzi w grę bo wytłumacz Kowalskiemu dlaczego jego chemik biega wolniej od komandosa skoro maja tyle samo pkt dodane

w geście policjanta jeśli to możliwe proponował bym by dodatkowy magazynek był tylko na daną broń która aktualnien trzymamy. 

+ jedno ode mnie zmniejszyć szanse na x2 u strzelca wyborowego. Aż takiej szansy nie ma nawet sp Porucznik a wcześniej wspomniana klasa na autoszmate więc dużo łatwiej z dystansu nią trafić 

Opublikowano
2 godziny temu, kochamcie napisał(a):

ja proponuje wywalic mape westwood_mtk tego sie grac nie da, mapa mega lipa, wiekszosc raczej wybiera zeby trollowac 

Nie tylko ta mapka jest do wywalenia ;) 

• Wrr 1
  • Właściciel
Opublikowano

Czołgista - zmniejszyłem cooldown bazooki do 6 sekund.

Policjant - każda klasa, która posiada reflik ammo ma dostępne na każdą broń, pozostaje bez zmian.

Rusher - dodane 2x użycia.

Komandos - każda klasa ma takie samo skalowanie każdej statystyki, zostaje bez zmian.

Telegrafista - dodane 2x użycia.

Strzelec wyborowy - zmieniono szanse na zadanie podwójnych obrażeń z 1/4 na 1/6.

Dodatkowo mapa de_westwood_mtk została zastąpiona na zwykłą de_westwood

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.