Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przybywam wraz z informacją, że serwer DD2 został sprzedany Waszej sieci i jako częsty gracz tego serwera chętnie tu będę przebywal od czasu do czasu.

Opublikowano

wypad pseudo moderatorze nie bedziesz tu mile widziany konfidencie szpiega wyslali ahahaah

teraz tu bedzie mieszal i w poslady wchodzil!!!

• Lubię to! 1
Opublikowano

wypad pseudo moderatorze nie bedziesz tu mile widziany konfidencie szpiega wyslali ahahaah

teraz tu bedzie mieszal i w poslady wchodzil!!!

Widzisz nawet tutaj się zachować nie potrafisz.
Opublikowano

Ludzie patologia my uciekamy z serwerowni przed takimi jak on a on za nami :( i wez tu nie pij

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ludzie patologia my uciekamy z serwerowni przed takimi jak on a on za nami :( i wez tu nie pij

Prędzej przed Tobą trzeba uciekać, bo jesteś niewychowany i się zachować nie umiesz, a teraz będziesz aniołka zgrywal.
Opublikowano

Prędzej przed Tobą trzeba uciekać, bo jesteś niewychowany i się zachować nie umiesz, a teraz będziesz aniołka zgrywal.

zabierzcie go mi z oczu bo za chwile komus bedzie w dupke wchodzil ot sie karierowicz i wielce wychowany znalaz idz pospamuj troche i posty ponabijaj

i wgl nikt cie nie prosil zebys szedl za dd2 wracaj do seeka i reszty popaprancow

• Lubię to! 2
Opublikowano

zabierzcie go mi z oczu bo za chwile komus bedzie w dupke wchodzil ot sie karierowicz i wielce wychowany znalaz idz pospamuj troche i posty ponabijaj

i wgl nikt cie nie prosil zebys szedl za dd2 wracaj do seeka i reszty popaprancow

Ależ chłopie jedynie kto spamuje to Ty a na DD2 będę wbijal kiedy mi się zechce, a Ty masz nic do gadania
Opublikowano

Ależ chłopie jedynie kto spamuje to Ty a na DD2 będę wbijal kiedy mi się zechce, a Ty masz nic do gadania

wez w....daj dziadu krecic spiny do seeka nikt cie tu niechce konfidencie tam nie masz gdzie postow nabijac i tu przylazles nied.........bie

• Lubię to! 2
Opublikowano

wez w....daj dziadu krecic spiny do seeka nikt cie tu niechce konfidencie tam nie masz gdzie postow nabijac i tu przylazles nied.........bie

A Ciebie ktoś tu prosił? Myślisz, że jesteś fajny pisząc te głupoty - mylisz się. Nie udawaj teraz takiego świętego, bo dobrze wiesz jaki jesteś i jak się zachowujesz.
Opublikowano

No to już ładnie sie przywitaliście xD Co wy tam macie to siebie to na pw proszę.

Ps. MARIO napisz mi na pw o co konkretnie chodzi :P

Cześć

• Właściciel
Opublikowano

Cześć :)

ps: Wszelkie konflikty między sobą załatwiajcie na PW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.