Skocz do zawartości
System skinów na serwerach CS2 znów działa! 🎁 7 dni VIP-a w ramach rekompensaty - sprawdź szczegóły! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przybywam wraz z informacją, że serwer DD2 został sprzedany Waszej sieci i jako częsty gracz tego serwera chętnie tu będę przebywal od czasu do czasu.

Opublikowano

wypad pseudo moderatorze nie bedziesz tu mile widziany konfidencie szpiega wyslali ahahaah

teraz tu bedzie mieszal i w poslady wchodzil!!!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Siemka.

Opublikowano

wypad pseudo moderatorze nie bedziesz tu mile widziany konfidencie szpiega wyslali ahahaah

teraz tu bedzie mieszal i w poslady wchodzil!!!

Widzisz nawet tutaj się zachować nie potrafisz.
Opublikowano

Ludzie patologia my uciekamy z serwerowni przed takimi jak on a on za nami :( i wez tu nie pij

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ludzie patologia my uciekamy z serwerowni przed takimi jak on a on za nami :( i wez tu nie pij

Prędzej przed Tobą trzeba uciekać, bo jesteś niewychowany i się zachować nie umiesz, a teraz będziesz aniołka zgrywal.
Opublikowano

Prędzej przed Tobą trzeba uciekać, bo jesteś niewychowany i się zachować nie umiesz, a teraz będziesz aniołka zgrywal.

zabierzcie go mi z oczu bo za chwile komus bedzie w dupke wchodzil ot sie karierowicz i wielce wychowany znalaz idz pospamuj troche i posty ponabijaj

i wgl nikt cie nie prosil zebys szedl za dd2 wracaj do seeka i reszty popaprancow

• Lubię to! 2
Opublikowano

zabierzcie go mi z oczu bo za chwile komus bedzie w dupke wchodzil ot sie karierowicz i wielce wychowany znalaz idz pospamuj troche i posty ponabijaj

i wgl nikt cie nie prosil zebys szedl za dd2 wracaj do seeka i reszty popaprancow

Ależ chłopie jedynie kto spamuje to Ty a na DD2 będę wbijal kiedy mi się zechce, a Ty masz nic do gadania
Opublikowano

Ależ chłopie jedynie kto spamuje to Ty a na DD2 będę wbijal kiedy mi się zechce, a Ty masz nic do gadania

wez w....daj dziadu krecic spiny do seeka nikt cie tu niechce konfidencie tam nie masz gdzie postow nabijac i tu przylazles nied.........bie

• Lubię to! 2
Opublikowano

wez w....daj dziadu krecic spiny do seeka nikt cie tu niechce konfidencie tam nie masz gdzie postow nabijac i tu przylazles nied.........bie

A Ciebie ktoś tu prosił? Myślisz, że jesteś fajny pisząc te głupoty - mylisz się. Nie udawaj teraz takiego świętego, bo dobrze wiesz jaki jesteś i jak się zachowujesz.
Opublikowano

No to już ładnie sie przywitaliście xD Co wy tam macie to siebie to na pw proszę.

Ps. MARIO napisz mi na pw o co konkretnie chodzi :P

Cześć

• Właściciel
Opublikowano

Cześć :)

ps: Wszelkie konflikty między sobą załatwiajcie na PW.

Opublikowano

siema znaczy dowidzenia ciebie tu nie powinno byc 

Opublikowano

siema znaczy dowidzenia ciebie tu nie powinno byc

No raczej Ciebie nie powinno tu być.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.