Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zauważyłem że za zabijanie botów nie są przyznawane fragi do rankingu. Wiem że jest to łatwe ale pojawia się problem gdy na serwerze jest 1-2 graczy, wtedy zwyczajnie odechciewa się grać przez brak satysfakcji z farmienia botów, zwłaszcza dla kogoś kto gra o top 10 i nie ma zbytnio czasu. Fragi chyba też nie są przyznawane gdy się przejmie bota i zabije gracza. Czy jest możliwe dodanie coś w stylu jeden frag za dwa lub trzy boty? Ogólnie pomysł z botami mi się bardzo podoba bo wypełnia lukę gdy brakuje graczy, ale istnieją te dwa problemy...

Opublikowano

Dlatego proponuję jeden frag za trzy boty zeby to nie było takie łatwe. Chyba nikt nie będzie siedział po nocach i farmił boty, bez jaj... Z resztą i tak chyba większość graczy sobie z nimi nie radzi.

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Na serwerze paintball wymaga zaledwie 3 graczy do zaliczania rankingu i mniejszej wartości nie możemy ustalić. 

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.