Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na wstępie zaznaczę, że nie chodzi o to, że jeden z graczy ma 200 któryś tam lvl itp. 

Głównie chodzi mi o balans umiejętności jaką jest oślepienie. 

Pierwszym problem jest to, że szansa jest niby 1/6 a w każdym duelu wchodzi to oślepienie, a nawet można zauważyć, 

że zamrożenie ma taką samą szansę, a nie jest tak mocne i "częste" dlatego mam wrażenie, że to 1/6 to jest tylko na papierze.

Drugim problemem z oślepieniem jest czas który z tego co się dowiedziałem wynosi 3 sekundy co jest bardzo długim czasem. 

Dostając 3 sekundy oślepienia w duelu nie masz szans bądź masz bardzo małe szanse czy to jest 10 lvl czy 250 lvl. 

3 sekundy na serwerze COD MOD jest to bardzo długi czas patrząc na dynamikę gry itp. nie jest to cs2 gdzie flash 

dobrze trafiony trwa nawet 5 sekund, ale jednak ma się ten czas na odwrócenie, schowanie się, ucieczkę czy coś, bo jednak

nie dojedzie cię przeciwnik w 0.5 sekundy. 

Byłbym wdzięczny za obiektywne rozpatrzenie i nie sugerowanie się, że na 250+ lvl wszystko jest op, bo klasa w sama, w sobie

musi mieć jakieś umiejętności tak jak ta kamizelka, mina, famas czy co tam jeszcze ma, ale jednak to oślepienie jest bardzo mocne. 

• Właściciel
Opublikowano

Możemy zmniejszyć fade oślepienia lub zmniejszyć szanse na samo oślepienie, czekamy na propozycje 

Opublikowano
8 minut temu, Dudnes napisał(a):

Możemy zmniejszyć fade oślepienia lub zmniejszyć szanse na samo oślepienie, czekamy na propozycje 

właśnie w tym kierunku bym szedł zmniejszyć szanse albo poprawić widoczność

Opublikowano
12 minut temu, Dudnes napisał(a):

Imo zmniejszyć szanse. To nie jest burst dmg jak podpalenie czy zatrucie gdzie z duela można wyjść cało. Jak dostajesz oślepienie to prawdopodobnie zaraz padniesz a nikogo nie trafisz.

Opublikowano (edytowane)

@ Dudnes  Oślepienie znowu jest zbyt mocne - praktycznie nic nie widać. 1/7-1/8 może być, ale nie takie żeby nie było nic widać bo wtedy jak wejdzie to tak naprawde giniesz bo się nawet nie obronisz.

Edytowane przez Yep.
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano (edytowane)

1/8 na standard klasie wystarczy bo fakt często to wchodzi. Ale czy jest zbyt mocne to bym się kłócił, kontury gracza widać na oślepieniu chyba że gra się na ciemnym ekranie. 

Edytowane przez kolin
  • Lubię to! 1
  • UB Team CS 1.6
Opublikowano

kontury widac, poruszac sie mozna.

Oslepienie przeciez ma dzialac, tak bys nic nie wiedzial. Gdzie logika w tym by to zmieniac?

• Lubię to! 1
Opublikowano
57 minut temu, Purple napisał(a):

kontury widac, poruszac sie mozna.

Oslepienie przeciez ma dzialac, tak bys nic nie wiedzial. Gdzie logika w tym by to zmieniac?

na przyklad w tym, że jest to serwer cod mod, a nie ffa i 3 sekundy full blind to za dużo tym bardziej, że ta klasa ma jak mnie nie myli wiedza to najwięcej dodatków, a jest klasą podstawową. 
Zmniejszenie do 1/8 byloby spoko opcją plus ewentualne lekkie zwiększenie widoczności, bo tu też chodzi o mapę na ciemniejszych mapach nic nie widzisz. 

• Dzięki 1
Opublikowano

Jestem za zmniejszeniem szansy na oślepienie do 1/8, ponieważ zbyt często te oślepienie wpada. Wczoraj testując klase już po 2-4 pociskach chłop nic nie widział. 

Opublikowano (edytowane)

Patrząc na to, że klasa posiada famasa i burst w tej broni = norecoil, to ciężko żeby to 1/6 nie wchodziło co chwilę, proponuje zmniejszyć szansę na oślepienie na 1/8 i obserwować. Co do fade'a - według mnie jest aktualnie prawidłowy, oślepia, ale nadal coś widać

Edytowane przez iNyols
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Proponuje 1/8 ale dodac na serwer granat "flesh", urozmaici to rozgrywkę. Można nawet perk dac po prostu albo dodac  do klas ( NIE WSZYSTKICH !)

Opublikowano (edytowane)

Wy naprawde chcecie zeby klasa ktora ma oslepiac to ma tego nie robic ? xDD to teraz po co ona ma byc jak ma nie oslepiac ? ja bym dal 1/8 szanse, zabral kamizelke i tyle. Ta klasa ma oślepiać bo od tego jest. 

Edytowane przez kochamcie
  • Właściciel
Opublikowano

Zmniejszyliśmy szansę na oślepienie z 1/6 na 1/8 oraz zabraliśmy kevlar, fade (oślepienie) pozostaje bez zmian.

• Uwielbiam 2
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.