Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem jak inni ,ale ja osobiscie nie korzystam z tej uslugi . Chodzi mianowicie o kwetie kupna oraz naprawy perku.

60 monet za 30% wytrzymalosci perku oraz 100 za losowy perk to jest mega duzo. Nawet jezeli ktos ma duzo monet to i tak nie jest to oplacalne. 

ZBytnio nie bede tlumaczyl dlaczego. Kto gra ten wie.

Proponuje obnizenie naprawe perku do 25-30 za 25% wytrzymalosci oraz 40 za losowy perk.

Do tego uwazam, ze jest to dobry pomysl , ale za kazda runde bez zgonu do wyrzymalosci perku dochodzi 5-8 %.

Prosze o wypowiedzi co o tym uwazacie oraz nie zamykanie tematu po 2-3 wypowiedziach i stanowisku osoby decyzyjnej jak to zazwyczaj bywa.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ceny są w porządku, pomysł z naprawą perku po przeżytej rundzie fajny, ale osobiście dałbym 3-5%. Nie dążmy do tego żeby fajny perk był za pół darmo, a utrzymanie go przez całą mapę czymś łatwym, bo są perki, które są game changerami i z 30 fragów na mapę robią 80

Opublikowano (edytowane)

Tez poczatkowo myslalem nad nizsza opcja. 2-5 tez byloby spoko . 

Przy okazji za pamieci. Dlaczego zostal usuniety perk sokole oko?

Porucznik ma to w klasie a zadna inna klasa nie ma mozliwosci widzenia kamu , kucacza czy mysliwego. oraz klas ze zmniejszona widocznoscia.

Wnosze o przywrocenie tego perku.

Edit.

Jeszcze kwestia klasy chemik...

Nigdy mi sie to nie zdarzylo a mianowicie... trucie z trutki kladzionej na ziemi oraz od strzalow w tym samym momencie.

Czy jest to zablokowane? Jezeli tak to mega slabo , ze jedno dugie wyklucza.

Edit v2.

Czy bylaby mozliwosc dodania opcji w klanie sprawdzenia kiedy dana osoba ostatnio grala?

Moze wlasciciel klanu ma taka mozliwosc, ale zastepca juz nie.

Edytowane przez oBESraniec
  • Inwestor
Opublikowano

Była kiedyś naprawa jak i ulepszenie za 30, ale no, też ceny muszą być proporcjonalne i adekwatne żeby tego nie nadużywać. Może jedynie 100 za losowy perk to rzeczywiście dużo i też można by było dać za 60.

• Właściciel
Opublikowano

Delikatnie zmniejszyłem naprawę perku do 50 honoru, też nie chcemy sytuacji, aby x osoba biegała z jednym perkiem przez całą mapę. Został zmieniony również koszt wylosowania perku na 60.

6 godzin temu, oBESraniec napisał(a):

Przy okazji za pamieci. Dlaczego zostal usuniety perk sokole oko?

Porucznik ma to w klasie a zadna inna klasa nie ma mozliwosci widzenia kamu , kucacza czy mysliwego. oraz klas ze zmniejszona widocznoscia.

Wnosze o przywrocenie tego perku.

Sokole oko zostało wyłączone dość dawno na polecenie poprzedniego opiekuna, przywróciłem perk do działania. 

Jeszcze kwestia klasy chemik...

Nigdy mi sie to nie zdarzylo a mianowicie... trucie z trutki kladzionej na ziemi oraz od strzalow w tym samym momencie.

Czy jest to zablokowane? Jezeli tak to mega slabo , ze jedno dugie wyklucza.

Nie jest to zablokowane, DMG jest nakładany na przeciwnika tyle że czasami przy większej ilości eventów, nie pokazuje poprawnie zadanych obrażeń w HUD. 

Czy bylaby mozliwosc dodania opcji w klanie sprawdzenia kiedy dana osoba ostatnio grala?

Moze wlasciciel klanu ma taka mozliwosc, ale zastepca juz nie.

Aktualnie nie widzimy takiej potrzeby, sprawdzenie statusu gracza jest możliwe na x innych sposobów. 

• Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.