Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam propozycję zmiany na klasie saper a dokładnie zmiana broni z p90 na auga oczywiście zabranie mu ogranicznika a te 5 dodatkowych dmg mogło by zostać czekam na wasze opinie😁

Opublikowano

Na nie.

- p90 pasuje do tej klasy 

- są już klasy z augiem a trzeba dbać o jakąkolwiek różnorodność 

- jak chcesz delikatnego buffa to lepiej dodać coś w umiejętności typu dodatkową minę od 60lv ( nie 50 bo jest free lv)

Opublikowano (edytowane)

klasa saper jest dobrze zbalansowana, ja tam nie widze sensu zeby cokolwiek przy niej zmieniac

Edytowane przez kochamcie
  • Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem Saper to jedna z najmniej grywanych klas, nie wiem czy z powodu min i regulaminu związanego z tym czy po prostu jest słaba (moim zdaniem jest słaba), propozycja według mnie dobra i co do zróżnicowania broni nie musi być aug, na przykład sg552 jest bardzo rzadko stosowane w klasach (tylko medyk aktualnie)

Wykorzystam jeszcze temat, bo zapewne wszystkie opinie będą czytane:

Oprócz tego przyjrzałbym się komandosowi, który ma bodajże 4 kondycji więcej niż niektóre inne klasy (XD) Ta klasa ma być dynamiczna, a nie biegać powolnie z nożem albo kampić po rogach licząc na fragi

Skoczek i perki na autobh zostały zabite, są bezużyteczne w normalnym graniu i tylko osoby, które chcą się pobawić tym grają

Edytowane przez iNyols
  • Lubię to! 1
Opublikowano
1 godzinę temu, iNyols napisał(a):

Moim zdaniem Saper to jedna z najmniej grywanych klas, nie wiem czy z powodu min i regulaminu związanego z tym czy po prostu jest słaba (moim zdaniem jest słaba), propozycja według mnie dobra i co do zróżnicowania broni nie musi być aug, na przykład sg552 jest bardzo rzadko stosowane w klasach (tylko medyk aktualnie)

Wykorzystam jeszcze temat, bo zapewne wszystkie opinie będą czytane:

Oprócz tego przyjrzałbym się komandosowi, który ma bodajże 4 kondycji więcej niż niektóre inne klasy (XD) Ta klasa ma być dynamiczna, a nie biegać powolnie z nożem albo kampić po rogach licząc na fragi

Skoczek i perki na autobh zostały zabite, są bezużyteczne w normalnym graniu i tylko osoby, które chcą się pobawić tym grają

+1 w temacie komandosa - powinniście zrobić inny przelicznik procentowy dla klas. Czyli np. 10 speeda na komandosie = 5% szybszy movement, ale na obrońcy 10 speeda to 1%. To tylko przykład, ale tak powinno to działać jeśli taka szybka klasa bez broni ma działać. Same plusy takiego rozwiązania - rozgrywka przy okazji trochę zwolni i skończy się rashowanie i nawalnie w biegu. Czasami ledwo z respa się wyjdzie i już na ciebie komandor za rogiem czeka...

Co do broni na saperze, to jest dobrze jak jest. P90 z ogranicznikiem daje radę. Jedyne co to pomyślałbym nad lepszym przelicznikiem do INT dla obrażeń min.

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Saper jest dobrze zbalansowany, to że mało osób nim gra nie oznacza, że potrzebuje automatycznie BUFF'a. 

6 godzin temu, iNyols napisał(a):

#define HEALTH       10
#define INTELLIGENCE 0
#define STAMINA      0
#define CONDITION    35

Takie ma bazowe statystyki, wszystkie darmowe klasy mają 45 punktów

4 godziny temu, Vezovi napisał(a):

powinniście zrobić inny przelicznik procentowy dla klas. Czyli np. 10 speeda na komandosie = 5% szybszy movement, ale na obrońcy 10 speeda to 1%. To tylko przykład, ale tak powinno to działać jeśli taka szybka klasa bez broni ma działać. Same plusy takiego rozwiązania - rozgrywka przy okazji trochę zwolni i skończy się rashowanie i nawalnie w biegu

I w jaki sposób potem wytłumaczysz Maćkowi że wolniej biega niż kolega gdzie oboje mają 100 pkt kondycji? 

• Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.