Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Problem został rozwiązany przez Dudnes, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam propozycja jest taka żeby po 24 z serwera znikały boty aż do godziny 7-8 rano

Ponieważ niektórzy gracze grając całą noc na boty nabijają bo 30-40 lvl 

( co jest chyba dość nie sprawiedliwe i nie powinno mieć miejsca)

• Lubię to! 4
Opublikowano

Fajna propozycja, popieram, mimo że większość takich ludzi nie ma KD na poziomie 1+ (XD), to nabijają topke lvli i punktów. Swoją drogą ranking top15 to jakieś nieporozumienie i szkoda, że przysłowiowe "nolife'y" górują tam i zgarniają nagrody, dawniej właśnie ranking lvli był przeznaczony dla takich ludzi, a topke zostawiało się tym lepszym żeby nikt nie czuł się pokrzywdzony

Opublikowano (edytowane)

Jestem na NIE. Ja gram calą noc + cały dzień i lvl wbijam dosyć szybko a w nocy nie mam co robić.  Dodatkowo dodam że w nocy widuje dużo osób nowych co expia i mają jakąś szanse w dzień z lvl ... i fajnie bo jak ja latam 60 lvl to cięzko mnie ubic a tak chociaż mogą zabijać boty. 

Edytowane przez Dziki Knur.
  • Haha 5
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Nie byłby to taki zły pomysł zablokować bądź zredukować do 3/4 Botow Maks w godzinach np 1-6

• Lubię to! 1
  • Właściciel
  • Rozwiązanie
Opublikowano

EXP naliczany jest, gdy na serwerze są minimum 4 osoby (boty nie są w to wliczane), więc to nie jest tak że jedna osoba siedzi sobie całą noc i expi bo są też inni, w ten sposób zachęcamy trochę graczy do grania w późniejszych godzinach. Nie widzę aktualnie sensu blokowania tego w jakikolwiek sposób. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.