Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Nadszedł moment, w którym i ja muszę powiedzieć: do zobaczenia. Po trzech latach obecności tutaj – z drobnymi przerwami – przyszedł czas, by zamknąć ten rozdział i zrobić krok w stronę nowych wyzwań. Decyzja o odejściu nie była łatwa, bo z tym miejscem wiąże się wiele wspomnień, wartościowych doświadczeń i znajomości, które na pewno zostaną ze mną na długo.

Życie jednak nie stoi w miejscu. Czuję, że potrzebuję skupić się na sobie – zadbać o swój rozwój osobisty, zdrowie i prywatne sprawy, które w ostatnim czasie stawały się coraz trudniejsze do pogodzenia z obowiązkami tutaj. Choć to trudne, wiem, że taka zmiana jest potrzebna i dobra.

Chciałbym też z całego serca podziękować wszystkim, z którymi miałem okazję współpracować i dzielić wspólne chwile. Wasze wsparcie, zaufanie i niejednokrotnie ciepłe słowa znaczyły dla mnie bardzo wiele. Szczególne podziękowania kieruję do kilku osób, które odegrały szczególną rolę w mojej przygodzie tutaj – bez Was ten czas nie byłby taki sam.

Na samym początku chciałbym podziękować @ Adik  i @ Horazon  to właśnie z wami najdłużej przesiedziałem na TS3, to z wami miałem najgłupsze rozmowy, które doprowadzały mnie o łzy i ból brzucha.

@ Gosia ?!  to ty mnie nauczyłaś wszystkiego co mi było potrzebne by dojść do tego momentu w, którym się znajduję.

@ ElementaR , @ Ejdrien. , @ Rudzia , @ katu.webp Vanilla. , @ Keyira , @ Titania , @ .dERYL , @  Wika , @ Fifat.  - dziękuje, że zawsze byliście i sprawialiście, że każdy dzień miał sens.

@ Fatima , @ Bilbo Baggins , @  bo.patkaa , @  FUTUBA. , @ moordeks , @  Colette.  - droga ekipko redakcyjna, dziękuje wam za wspólne zaufanie i świetną współprace, mam nadzieje, że redakcja dalej będzie tak zgrana jak jest teraz

@ Lanek , @ Wr3dnyy  - fajnie się z wami pracowało, prócz z tobą @ Irytująca  po ciebie jadą już 3 czarne mercedesy.

@ Dudnes  oraz @ Kacper  dzięki za wyrozumiałość, gdyż moja aktywność jaka była taka była

Dziękuję za wszystko i do zobaczenia – może kiedyś, w innym miejscu, w innym czasie.

• Dzięki 3
  • Wow 1
  • Przykro mi 12
  • Uwielbiam 9
  • Junior Admin
Opublikowano

Trzymaj się, jeszcze raz powodzenia w życiu i samych sukcesów 🫡

• Dzięki 1
Opublikowano

Dziekujemy za wszystko i powodzenia! o7

• Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Tobiaszek ja również dziękuję za wszystko! Jesteś super gość trzymaj się cieplutko i powodzonka! 

PLEASE STAND UP! :pepelove:

• Dzięki 1
Opublikowano

Trzymaj się, zdrówka dużo i powodzonka :D

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

powodzonka !

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

nara dzieki za warny

• Haha 6
  • Junior Admin
Opublikowano

Może i jakoś długo razem nie współpracowaliśmy, ale nie mogę niedocenić osoby która też wyzywa Olę.

Cześć i powodzenia :luvv:

• Haha 4
  • Właściciel
Opublikowano

Dzięki za współpracę!

Mam nadzieje, że do zobaczenia!

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Byłeś kochanym kolegą, choć za^^bałeś mi nick to i tak cie podziwiam <3 Trzymaj się!

ps. kołdra zaczeła mi się unosić 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Chociaż w pożegnaniu byś podziękował za ten nic nie warty czas przy deaglach i za upijanie @ .dERYL żeby szybciej miał rękę pełną roboty - :wankge:.

A tak poważnie, lepiej się witać niż żegnać więc zdrówka życzę.  

• Dzięki 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Dzięki staruchu za wszystko, may the force be with u, do zobaczenia o7

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Dzięki i Powodzenia :peppehey:

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.