Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co myślicie o duszku halucynku? jest to rzecz przydatna dla adminów w 2 rundy, można ocenić czy dany kolega coś ma jeżeli strzela w ducha w ziemie w ścianę, osoba czysta tego nie widzi i nie reaguje :) dam link i proszę o szczere opinie :) http://www.csfala.czo.pl/topics13/16.htm

• Lubię to! 1
Opublikowano

Była już propozycja co do tego i była ona odrzucona, gdyż admin ma coś robić a nie się lenić :D

Opublikowano

Teraz już to się nie sprawdza, takie pluginy się często bugują więc nie ma sensu tego wgrywać, ponieważ mogą z tego wyniknąć różne nieprzyjemne sytuacje. ;)

Opublikowano

Zbędne plugin, który będzie zaśmiecał serwer. Zawsze mówiłem, że plugin nie zastąpi człowieka ani nie pomoże w łapaniu cziterów. Po to są admini żeby oceniali sytuację i w razie potrzeby banowali. 

• Właściciel
Opublikowano
propozycjaodrzucona.png
Opublikowano

Dodam tylko od siebie że mam owy plugin pisany  ręcznie który posiadałem na swoim DD2 i się nie bugował a na pewno by się przydał. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.